(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin Growth Hacker
Sortter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Sortter on suomalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys, joka vertaa ja kilpailuttaa asiakkailleen pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset maksutta. Olemme ensimmäinen rahoitusalan vertailusivusto Suomessa, joka tarjoaa asiakkaidensa valitsemille lainoille ja rahoitustuotteille parhaan hinnan takuun. Toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa ja kelpuutamme kumppaneiksemme vain lainantarjoajia, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa reiluin ehdoin. Noudatamme reilun lainavertailun periaatteita ja haluamme tehdä lainojen vertaamisen mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Teemme kasvua kotimaassa sekä ulkomailla ja tarjoamme jatkossa entistäkin laajemman rahoitustuotevalikoiman. Lisätietoja yrityksestä www.sortter.fi ja www.sortter.com.
 

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme innovatiivista markkinoinnin Growth Hackeria
 

Tehtävänkuva

Markkinoinnin Growth Hacker -tehtävässä vastaat osaltasi sähköisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä tuottavuuden seurannasta. Pääset haastamaan itseäsi modernin markkinoinnin etulinjassa kehittäen pääasiallisesti Sortterin kotimaan markkinointia. Saat käyttöösi toimialan uusimmat internetmarkkinoinnin, digitaalisen mainonnan ja analytiikan työkalut. Työsi menestymistä tukevat myös alan parhaimmat sisällöntuottajat sekä markkinointi- ja mediatoimistot. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa Sortter-brändin vetovoimaa ja yrityksen markkinaosuutta, myyntiä sekä kannattavuutta kuluttajalähtöisesti. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Raportoit työstäsi markkinointipäällikölle. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjolla on luonnollisesti myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta internetmarkkinoinnista ja ymmärrät digimarkkinoinnin lainalaisuuksia. Googlen ja Facebookin tarjoamat mainosratkaisut ja -työkalut ovat entuudestaan sinulle tuttuja. Koet hakukoneoptimoinnin (SEO) sekä sisällön tuottamisen hakukoneoptimoinnin näkökulmasta yhtenä vahvuuksistasi, sähköpostimarkkinointia unohtamatta. Nautit erityisesti työstä, jossa pääset hyödyntämään laaja-alaisesti osaamistasi ja lisäksi intohimosi on oman osaaminen jatkuva kehittäminen. Tehtävässä menestymisen kannalta oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana kasvavaa tiimiämme.

Dynaamisen, kasvuhakuisen ja yhdessä menestyvän työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle

 • vakituisen työn kansainvälistyvässä finanssiteknologian alan kasvuyrityksessä
 • mahdollisuuden hyödyntää uusimpia markkinoinnin työkaluja ja vapautta itsensä toteuttamiseen
 • monipuolisen, itsenäisen ja haasteita tarjoavat työtehtävän
 • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa yrityksen mukana
 • kiinteän kuukausipalkan ja joustavat etätyöskentelymahdollisuudet
 • asiantuntevat, huumorintajuiset ja motivoituneet kollegat
 • kehittyvän työympäristön sekä positiivisen yrityskulttuurin
 • kattavan perehdytyksen ja lähiesimiehen tuen tehtävässä menestymiseen.

Jotta menestyt ja viihdyt kanssamme, odotamme sinulta

 • vähintään parin vuoden kokemusta digimarkkinoinnista ja internet-markkinoinnista, alan koulutustausta katsotaan eduksi
 • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja halua oman osaamisen kehittämiseen
 • projektinhallintataitoja ja viestintäosaamista suomeksi sekä englanniksi
 • iloista ja energistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Haku: Hae tehtävään lähettämällä avoin hakemuksesi (avoin hakemus voi olla myös Youtube-videon muodossa) ja CV:si palkkatoiveen kera osoitteeseen recruitment@sortter.com 9.2.2020 mennessä otsikolla Markkinoinnin Growth Hacker.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sortterin markkinointipäällikkö Lauri Miettinen maanantaina 27.1. ja tiistaina 28.1. klo 10–12, puh. +358 50 411 9241 tai sähköpostitse lauri.miettinen@sortter.com. Älä epäröi ottaa yhteyttä.