(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin digiosaaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme B-to-B -yritysmyynnin puolella toimivalle asiakasyrityksellemme energistä ja aktiivista markkinoinnin digiosaajaa Helsinkiin vahvistamaan heidän tiimiään ja tukemaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset digimarkkinoinnin tehtävät, kuten verkkosivujen päivitys ja kehitys sekä uuden sisällön tuottaminen niin yrityksen verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaankin.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa, mutta pitkää työkokemusta tärkeämpää on kiinnostus digitaaliseen maailmaan ja sen kehittämiseen osana yrityksen liiketoimintaa. Olet työskentelyotteeltasi tarkka ja oma-aloitteinen sekä hallitset yleiset toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmat (esim. MS Office, Photoshop, Illustrator). Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaassa yrityksessä, jossa on positiivinen ja nuorekas työilmapiiri. Yrityksen viihtyisät toimistotilat sijaitsevat Pohjois-Helsingissä. Viikoittainen työaikasi on 37,5h ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta puh. 050 411 0273.