(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin avoimet työtehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2019

Hei, sinä markkinoinnin ammattilainen, etsimme juuri sinua!

Haluaisitko olla mukana markkinoinnin tehtävien hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt markkinoinnin osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden uramahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen vasta myöhemminkin.

Markkinoinnin tai mainonnan työtehtäviä tehdään mainostoimistoissa, viestintätoimistoissa, digimedian toimistoissa ja designtoimistoissa sekä konsultointiyrityksissä. Myös suurimmilla esimerkiksi teollisuuden ja kaupan alan yrityksillä on omia markkinointiosastoja.

Täyden palvelun mainostoimistojen palveluja ovat markkinointi- ja mainoskampanjoiden suunnittelu, konsultointi sekä mainosmateriaalin suunnittelu ja tuottaminen. Osapalvelun mainostoimistot ovat erikoistuneet esimerkiksi mainosten suunnitteluun ja konsultointiin, kuten suunnittelutoimistot, tai mainostilan ja -ajan välittämiseen kuten mediatoimistot.

Hakuprosessi:

Voit jättää hakemuksen tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Toivomme, että liität hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen sekä kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivimmat haastatteluun.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä: HR konsultti Heta Rohkimainen +358 40 630 8101