(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin automaation asiantuntija
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Tunnistatko itsesi? Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja mielenkiintoa markkinoinnin automaation operatiiviselta puolelta. Tunnet analytiikkatyökalut ja osaat käyttää niitä, tai opit nopeasti. Ihmisenä olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen, ja sinulla hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit myös tiimissä työskentelemisestä. Jos vastasit kyllä, meillä on juuri oikea paikka avoinna sinulle!

Soveltamalla markkinointiautomaatio osaamistasi, pääset vaikuttamaan markkinoinnin kehittämiseen ja automatisoimaan prosesseja, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään fiksuja päätöksiä!

Tiiminä haluamme olla finanssialan markkinoinnissa suunnannäyttäjä ja tuloksistamme ylpeä joukko. Etsimämme kollega on kiinnostunut finanssialasta ja haluaa kehittää markkinoinnin automaatiota kanssamme.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset soveltamaan markkinoinnin automaatiota osaamistasi. Tehtävässä yhdistyvät markkinointi, CRM ja teknologia. Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä ketterästi tuotantoon, hyödyntämällä Dynamicsin uutta markkinointialustaa. Toteutuksen lisäksi toimipiteiden analysointi ja niiden optimointi kuuluvat vastuullesi.

Toivottu osaaminen

Toivomme tulevalta kollegaltamme, että

  • sinulla on osaamista markkinoinnin automaatiosta.
  • osaat kehittää Dynamics for Marketing -alustaa tai muuta vastaavaa markkinointialustaa .
  • osaat käyttää JavaScriptiä.
  • tunnet analytiikkatyökalut ja osaat käyttää niitä.
  • olet itseohjautuva ja osaat priorisoida työtehtäviä.
  • omaat hyvä vuorovaikutustaidot ja olet ylpeä osaamisestasi, jakaen sitä kollegoillesi ja tuomalla esiin kehitysideoitasi.

Katsomme eduksi, jos

  • sinulla on näyttöä/kokemusta markkinoinnin automaation toimenpiteistä.
  • sinulla on kokemusta projektien johtamisesta.
  • sinulla on tietämystä pankkialan tuotteista ja palveluista.
  • ymmärrät ja/tai puhut myös toista kotimaista ja englantia.

Hyvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta. Tehtävässä saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä modernia markkinointitiimiä, ja pääset kehittymään ammattilaisena. Työilmapiiri on innostava eikä Aktiassa kaveria jätetä yksin. Esimies sekä kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa, kun asiassa. Tarjoamme sinulle myös loistavan sijainnin Helsingin ytimessä. Niin ja tiesithän, että Aktiassa puhutaan suomea ja ruotsia, joten pääset päivittäin terävöittämään kielitaitojasi!

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Lisätietoja paikasta antaa vt. markkinointijohtaja Lasse Mäki-Hokkonen, puh. 040 56 38842 tai lasse.maki-hokkonen@aktia.fi

Hakuaika päättyy 31.7.2019.

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.