(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin asiantuntija
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 408 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvustrategiamme on vahva myös tulevaisuudessa.  

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

Etsimämme markkinoinnin asiantuntija tukee kasvustrategiaamme edistämällä digitaalista markkinointia ja markkinoinnin automaatiota kehitysmyönteisellä otteella ja uusia mahdollisuuksia tunnistamalla. Rooli on uusi, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tulet työskentelemään osana Teknos Oy:n markkinointitiimiä, jossa työskennellään läheisessä yhteistyössä myös muun muassa IT:n, myynnin ja konsernin markkinointitiimin kanssa. 

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat digitaalisista markkinointikampanjoista vastaaminen sekä markkinointitoimenpiteiden optimointi, seuraaminen ja kehittäminen markkinointistrategiamme mukaisesti. Luot asiakaspolkuja yhteistyössä markkinointitiimin ja myynnin kanssa. Asiakaspalveluhenkisen asenteesi avulla pystyt optimoimaan sisältöä ja sitouttamaan asiakkaitamme tunnistamalla eri kohderyhmiemme tarpeita. Olet vastuussa paikallisesti inbound-markkinoinnin kehittämisestä ja toteutuksesta sekä markkinoinnin automatisoinnista, jota kehitetään yhdessä konsernin markkinointitiimin kanssa. Riippuen kokemuksestasi ja vahvuuksistasi voit myös tukea sisällöntuotannossa. Toimit digitaalisten markkinointityökalujemme, kuten esimerkiksi EpiServer, Sharepoint, Apsis ja Google Analytics -järjestelmien pääkäyttäjänä. Aiempi kokemus järjestelmistä katsotaan eduksi, mutta kiinnostus ja asenne opetella uusia järjestelmiä ratkaisee. 

 Odotamme sinulta:

  • Vähintään 1-2 vuoden aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä 
  • Tehtävää vastaavaa koulutusta, kuten kaupallista tutkintoa esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai IT:n alalta 
  • Hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja
  • Me Teknoksella uskomme vahvasti jatkuvaan parantamiseen ja toivomme myös sinulta kehitysmyönteistä asennetta ja uskallusta tuoda omia ideoitasi rohkeasti esiin
  • Sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi
  • Intoa oppia lisää ja uusista teknologioista innostumista

Eduksi katsotaan:  

  • Aiempi kokemus graafisen suunnittelun parissa työskentelystä 
  • Aiempi kokemus järjestelmiemme, kuten EpiServer, Apsis, Office365, Abode, Salesforce ja Falconin käyttämisestä

Tarjoamme sinulle: 
Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.  

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä ja työssä on mahdollisuus etätyöhön kerran viikossa.   

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? 
Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 14.11.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.   

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 
Markkinointipäällikkö Veera Jehkonen, puh. +358 503690435, vastaa mielellään kysymyksiisi. Saat hänet parhaiten kiinni puhelimitse joko perjantaina 1.11. klo 14-15 tai tiistaina 5.11. klo 15-16. Voit tutustua meihin paremmin Teknoksen kotisivuilla.