(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin asiantuntija tai markkinointikoordinaattori
LähiTapiola Pohjoinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haemme LähiTapiola Pohjoiseen Ouluun


Markkinoinnin asiantuntijaa tai markkinointikoordinaattoria

Tehtävänäsi on erilaisten markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden koordinointi ja toteutus. Toteutat paikallismarkkinointia ja kampanjoita, tilaat ja tuotat markkinointimateriaaleja, suunnittelet ja teet sisältöä sosiaaliseen mediaan (Facebook, Instagram) ja vastaat asiakastilaisuuksien organisoinnista sekä käytännön järjestelyistä. Tehtäviisi kuuluvat verkkosivujen ja yhteystietojärjestelmien päivitys sekä yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin kumppaneihin. Hoidat myös muita markkinoinnin ja viestinnän töitä. Tehtävän sisältö muotoutuu valittavan henkilön osaamisen perusteella. Tehtävä on määräaikainen 1.4.2021-31.8.2022 vanhempainvapaan sijaisuus. Meillä on käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Odotamme sinulta

intohimoista, hyväntahtoista ja rohkeaa asennetta, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja aikaansaava, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on visuaalista silmää sekä hyvät organisointi-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Pidät työskentelystä ihmisten parissa ja sinulla on kokemusta sekä ymmärrystä sähköisistä markkinoinnin kanavista, erityisesti sosiaalisesta mediasta (IG ja FB). Arvostamme palveluasennetta, paineensietokykyä ja aktiivista otetta. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat. Valo- ja videokuvaustaidot, editointiosaaminen sekä taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta (esim. InDesign, Photoshop) ovat etu.

Tarjoamme

  • Haasteellisen ja monipuolisen tehtävän
  • Perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua onnistumaan tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, puh. 040 7424476, parhaiten tavoitettavissa pe 29.1. 10-12, ke 3.2. klo 10-12 tai to 4.2. klo 10-12.

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 7.2.2021.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.