(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin asiantuntija sisältötiimiin
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Hei sisältömarkkinoinnin osaaja, täällä on tekijälle paikka!

Etsimme Baronan markkinoinnin ja viestinnän heimoomme Markkinoinnin asiantuntijaa.

Mikä juttu, mikä Barona?

Henkilöstöpalvelut ovat liiketoimintamme core. Rekrytoimme, koulutamme, konsultoimme, valmennamme ja kuntoutamme. Olemme ihmisille työelämän bestis työuran käänteissä ja pyörteissä. Luomme väyliä työhön ja tarjoamme erilaisia tapoja työllistyä. Kehitämme sitkeästi työn hakemisen ja tekemisen kokemusta ja uskomme siihen, että työ on iloinen asia ja nykypäivän työelämä voi ihan oikeasti olla onnellista ja hauskaa.

Entä Baronan markkinointi?

Markkinointimme tavoitteena on tehdä mykistävää mainontaa, sanoittaa tarinoita työstä ja sen tekijöistä, sekä selkeyttää Baronan sanomaa. Haluamme, että työnhakijat ja yritykset kääntyvät puoleemme aina, kun aiheena on työ. Sisältötiimissämme tehdään kovasti työtä tämän saavuttaaksemme, mutta tähän tarvitsemme nyt lisää käsiä - viestimme tarvitsevat lisää kertojia. Sisältöjengimme lisäksi MarCom-heimoomme kuuluvat loistavat digi- ja viestintätiimit, joiden kanssa teemme läheistä yhteistyötä päivittäin.

Sisäisiä asiakkaitamme ovat Baronan eri toimialat, jotka yhdistävät työn tekijäänsä alasta ja positiosta riippumatta työuran eri vaiheissa. Palvelemme sisäisiä asiakkaitamme markkinointitoimiston tavoin hakija- ja yritysmarkkinoinnissa suunnittelusta toteutukseen.

Tiimimme on täynnä työtä pelkäämättömiä tien raivaajia, jotka suhtautuvat tekemiseensä kunnianhimoisesti ja tinkimättömästi. Haluamme sinut osaksi meitä, mikäli sinulla on taitoa ja paloa tehdä vaikuttavaa sisältöä isoille yleisöille päivästä toiseen. Tutustu tiimiin täältä >>

Haluamme sinun onnistuvan! Jotta menestyt tässä roolissa, uskomme sinun tarvitsevan seuraavia taitoja:

 • Teet markkinointia ja tuotat sisältöjä rakkaudesta lajiin (koska niin mekin!)
 • Tekstin laadukas tuotanto mainoscopyista blogeihin ja somesta oppaisiin on sinulle luontevaa ja innostavaa
 • Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan pieniä kampanjakokonaisuuksia itsenäisesti
 • Hallitset yleisimmät digitaalisen markkinoinnin alustat
 • Sosiaalinen media ilmiöineen on lähellä sisällöntuottajan sydäntäsi
 • Sinulla on silmää visuaalisuudelle ja pystyt tuottamaan ja taittamaan visuaalista sisältöä mm. somemainontaa varten.
 • Sinulla on taito pitää langat käsissäsi ja asiakkaat tyytyväisinä myös vauhdin kiihtyessä
 • Innostut tiimityöstä, tavoitteiden saavuttamisesta ja tekemisen meiningistä
 • Kielitaidoltasi odotamme natiivitason suomea, erinomaista englantia ja ruotsi on iso plussa

Me tarjoamme sinulle:

 • Kasvua ja kehitystä: Saat vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään.
 • Merkityksellisyys: Rakennamme yksilöille onnellisempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää. Yrityksille ratkaisumme ovat kasvun kiihdyttäjiä ja uudistumisen mahdollistajia.
 • Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa: Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää. Emme ole vain töissä täällä.
 • Vapauden ja vastuun filosofia: Työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.
 • Perusasiat kohdillaan: Tarjoamme asianmukaisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa.

Mikä tekisi sinusta meille sopivan markkinoijan? Kerro meille ajatuksistasi ja osaamisestasi. Luovaksikin saa heittäytyä!

Hae heti! Hakuaika kestää 18.9. saakka, mutta starttaamme haastattelut jo hakuajalla.

Heräsikö kysymyksiä?

Hakua koskeviin kysymyksiisi vastaa Baronan Head of Content Maija-Leena Hyppölä. Soittoajat ti 8.9. klo 12-13, pe 11.9. klo 14-15, ti 15.9. klo 12-13. Puh. 040 728 7642.

Soittoajat ti 8.9. klo 12-13, pe 11.9. klo 14-15, ti 15.9. klo 12-13.