(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin asiantuntija, digitaaliset palvelut
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Haemme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan verkkokoulutusten ja digitaalisten palveluidemme myyntiä Helsingin Sörnäisiin.

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana kehität Koulutusmaailma.fi -verkkokauppamme tulosta paremmaksi mm. kasvattamalla myyntiä kehitysideoillasi ja niiden käytännön toteuttamisella sekä tekemällä hakukone- ja some-mainonnan asiantuntijan työtä. Toteutat myös uutiskirjemarkkinointia ja etsit uusia markkinointikanavia.

Verkkokoulutuspalveluidemme myynnin kehittämisen lisäksi tavoitteenasi on InstaAuditin käyttäjämäärän kasvattaminen yhdessä myyntitiimimme kanssa. InstaAudit on työturvallisuuden, laadun ja ympäristöturvallisuuden parantamiseen, sekä henkilöstön pätevyyksien hallintaan kehittämämme pilvipalvelu. Tuotat myynnille laadukkaita liidejä digimarkkinoinnin osaamisellasi ja tuottamalla kansainvälisiä markkinointimateriaaleja.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta tuloksellisen markkinoinnin hands-on-tekemisestä. Olet työskentelyotteeltasi luova mutta aikaansaava myös käytännön asioissa. Hallitset sujuvan kirjoittamisen ja osaat erityisesti myyvän tekstin tuottamisen. Suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen ja pidät myyntiin liittyvän datan parissa työskentelystä. Tukenasi on oman esimiehesi lisäksi digitaalisten palveluidemme tiimi, jossa aika ei käy pitkäksi.

Tarjoamme sinulle osaavan, motivoituneen ja hyväntuulisen työyhteisön sekä loistavan mahdollisuuden toimia Suomen johtavassa turvallisuuskoulutuksen ja -kehityksen edelläkävijäyrityksessä. Työ on kokopäiväinen ja sitä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 8.6.2020.