(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin analyytikko
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme nyt työkaveriksemme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan markkinointitiimiin näkemyksellistä ja innostunutta markkinoinnin analyytikkoa.

Markkinoinnin analyytikon tehtävänä on kehittää analytiikan toimintamalleja, analysoida dataa johtopäätösten muodostamiseksi ja markkinointitiimissä tehtävien toimenpiteiden tueksi. Olet aktiivisesti mukana markkinointistrategian suunnittelussa, KPI-mittariston kehittämisessä ja otat kaiken irti monikanavaisuudesta. Pystyt tuottamaan laadukasta analytiikkaa kanavasta kuin kanavasta. Vastaat markkinoinnin tarpeisiin laadittavien raportointien rakentamisesta ja siitä, että seuranta sekä tarvittavat dashboardit ovat kunnossa. Kykenet käsittelemään datan hyödynnettävään muotoon sekä visualisoimaan havainnot helposti ymmärrettäviksi. Sinulla on kyky ja halu hyödyntää työssäsi DNA:n laajaa tietomäärää, jossa keskeisessä osassa asiakasdata.

Tehtävässä menestyäksesi

  • sinulla on kokemusta mainonnan tehokkuuden mittaamisesta erilaisten työkalujen avulla, mukaan lukien ROMI- ja attribuutiomalli
  • hallitset erilaiset datan visualisointi- ja raportointityökalut esim. Tableau, Google Data Studio ja GA sekä sinulla on osaamista SQL:n käytöstä ja tietokannoista
  • sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta markkinoinnin raportoinnin rakentamisesta, kehittämisestä ja datan avulla johtopäätösten tekemisestä sekä soveltuva kaupallinen tai kaupallis-tekninen koulutus
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä kommunikoida useille tahoille. Lisäksi pystyt toimimaan aktiivisella otteella laajassa sidosryhmäverkostossa sekä viemään asioita itsenäisesti ja päämäärätietoisesti eteenpäin.
  • tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme DNA Talosta Käpylästä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.8.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä saat markkinointijohtaja Sinikka Alanteelta sinikka.alanne@dna.fi  tai soittamalla 11.8. klo 10-11 ja 18.8. klo 10-11, puh. 044 044 8044.