(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin analytiikan asiantuntijoita
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Kiinnostaako ura markkinoinnin analytiikan ja Googlen digimarkkinointityökalujen parissa? Haluatko auttaa yrityksiä tekemään entistä tehokkaampaa markkinointia ja myyntiä analytiikan ja datan avulla?

Hae Digital Excellence Academy in collaboration with Google rekrytoivaan koulutusohjelmaan mukaan maanantaihin 5.11. mennessä. Eri toimialoilla toimivat yritykset etsivät koulutusohjelman kautta uusia kasvavia kykyjä mm. analytiikan ja datan hyödyntämiseen liittyviin erilaisiin asiantuntijarooleihin kuten:

  • Web Analyst
  • Marketing Analyst
  • Growth Hacker
  • Business Analyst
  • Digital Marketing Specialist
  • BI Consultant

 

Uusia osaajia ovat rekrytoimassa mm. Helsingin seudun kauppakamari, Avaus, Enfo, Kuveno, Blink Helsinki ja Genero.

 

Pääset heti käytännön töihin ja saat korkeatasoisen koulutuksen

 

Digital Excellence Academy -ohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille solmitaan kuuden kuukauden mittainen koulutussopimus (26.11.2018-13.06.2019). Pääset ensimmäisestä päivästä alkaen käytännön työtehtäviin kiinni koulutuspäivien lomassa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on solmia työsopimus oman yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman jälkeen.

 

Työn ohella saat huipputason koulutuksen, joka sisältää noin 20 koulutuspäivää Googlelta sekä alan johtavimmilta asiantuntijoilta. Koulutuksen aiheina ovat mm. digitaalisen mainonnan mahdollisuudet ja mittaaminen, avainmittareiden määrittely, tunnettavuuden mittaaminen, myynnin mallinnus ja attribuutiot ja käytännön työkalukoulutukset mm. Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio ja Google Optimize. Ohjelman aikana suoritat koulutusten tukemana Google Analytics -sertifioinnin.

 

Oletko sinä etsimämme uusi analytiikan osaaja?

 

Sinun ei vielä tarvitse olla valmis tekijä. Koulutusohjelmaan mukaan lähteneet yritykset arvostavat motivoituneita sekä alasta kiinnostuneita hakijoita, joilla on aito palo kehittää omaa ammatillista osaamista, ja jolla löytyy halua kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi markkinoinnin analytiikan parissa.

Digital Excellence Academy soveltuu sekä vastavalmistuneille että jo kokeneemmille markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen.

Markkinoinnin analytiikan pariin tarvitaan valtavasti uusia teknisesti suuntautuneita esim. matematiikasta ja tilastotieteistä kiinnostuneita analyyttisia osaajia, joilla on halu ymmärtää, käsitellä ja jalostaa kerättyä tietoa liiketoiminnan ja organisaatioiden tarpeisiin. Soveltuva tausta voi olla esim. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, ja/tai työkokemuksen kautta saatu kokemus mm. digimarkkinoinnin, analytiikan, konsultoinnin, projektinhallinnan tai muiden liiketoiminnan tehtävien parista.

 

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos olet tällä hetkellä:

  • työttömänä työnhakijana
  • irtisanomisuhan alaisena
  • määräaikaisessa työsuhteessa tai
  • koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

 

Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä. Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

 

Tutustu Digital Excellence Academy -koulutusohjelmaan, rekrytoiviin yrityksiin sekä aikaisempien osallistujien kokemuksiin: http://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/dea/

Hakuaika päätttyy MA 5.11.2018. Jätäthän oman hakemuksesi pian, sillä haastattelut ovat jo käynnissä!

Hakuohjeet:

1.Täytä ensin TE-palveluiden koulutushakemus www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 681605).

 

2. Täytä tämän jälkeen oma osaamisprofiilisi Saranen Consultingille täällä. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi -tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

Kerromme mielellämme lisää:

Kaisa Oikarinen, Saranen Consulting, 050 462 2200, kaisa.oikarinen@saranen.fi. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Digital Excellence Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä.