(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin ammattilaisia Brändi ja Design -tiimiin
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme kahteen uuteen positioon Maijun vetämään Brändi - ja Desing -tiimiin markkinoinnin ammattilaisia! Tutustu tarkemmin tehtäviin sivuillamme ja hae itsenäisyyspäivään 6.12. mennessä.

  • Brändi- ja sisältöpäällikkö

    Brändi- ja sisältöpäällikkönä vastaat Finlayson brändin kaupallisesta kiinnostavuudesta asiakasrajapinnassa digitaalisista kanavista aina myymäläkonseptiin saakka. Johdat Finlaysonin graafista suunnittelua ja sisällöntuotantoa sekä koordinoit niihin liittyviä sisäisiä ja ulkoisia töiden tekijöitä, jotka ovat joukko alansa huippuja mm. graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon, valokuvauksen, esillepanojen ja muun visuaalisen markkinoinnin saralla.

  • Kanavat- ja PR-päällikkö

    Kanavat- ja PR-päällikkönä toimit avainroolissa, vastaten markkinointikampanjoiden ja kysyntää rakentavien sisältöjen medioittamisesta ja kanavaratkaisuista. Varmistat viestien läpimenon asetettuja tavoitteita vasten omissa, ansaituissa ja ostetuissa kanavissa. Johdat Finlaysonin vaikuttajamarkkinointia sekä ohjaat tuotemarkkinoinnin PR-ratkaisuja. Käytössäsi on ammattitaitoinen töiden tekijöiden verkostomme, joka koostuu freelancer- ja toimistokumppaneista.