(Poistunut julkaisusta)

Markkinavalvoja pankki- ja maksulaitostoiminnan valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme osaajaa vahvistamaan pankkien ja maksulaitosten menettelytapavalvontaa.  Tässä työssä saat hyvän läpileikkauksen valvontatyöstä, ja olet vaikuttamassa finanssialan digitaalisessa murroksessa.

Haemme joukkoomme


MARKKINAVALVOJAA


tuomaan vahvistusta pankki- ja maksulaitostoiminnan valvontaamme.

Työskentelet osana tiimiä, joka valvoo pankkien ja maksulaitosten menettelytapoja.

• Valvot muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaalle annettavaa informaatiota.
• Osallistut uusien maksupalveluntarjoajien toimilupavaiheen sisäiseen yhteistyöhön.
• Olet mukana arvioimassa uusia finanssialan palvelumuotoja myös teknisten ratkaisujen osalta. 
• Osallistut oikeudellisten tulkintojen, kannanottojen sekä Finanssivalvonnan määräysten ja ohjeiden valmisteluun.
• Osallistut EU-tasoisten tulkintojen muodostamiseen.
• Koordinoit toimiston tarkastustoimintaa ja osallistut tarkastuksiin.
• Kehität raportoidun tiedon analysointia valvonnan kohdentamiseksi.

Sinulla on vahva pankki- ja/tai maksupalvelusektorin tuntemus ja käytännön kokemusta esimerkiksi compliance-toiminnosta, tarkastustoiminnasta tai valvonnasta. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja sinulla on hyvät IT-taidot. Olet aktiivinen asiantuntija, joka on tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Et myöskään vierasta esiintymistä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi englanniksi, pärjäät myös ruotsiksi. Digitaalisten palveluiden tuntemuksesta on etua.


Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä isojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Pääset kehittämään osaamistasi Suomessa toimivien finanssialan palveluntarjoajien menettelytapojen valvonnassa. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.


Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Tarkempi toimenkuva ja vaativuusluokka täsmentyvät valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Timo Peltonen, p. 09 183 5551, timo.peltonen(at)finanssivalvonta.fi.
  
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA