(Poistunut julkaisusta)

Markkinaspesialisti, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo
Fortum Waste Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Oletko tulevaisuuden markkinointiguru? Löytyykö sinulta myös myynnillistä näkemystä ja intoa tutustua uusiin markkinoihin? Sytytkö uusien palveluiden innovoinnille, konseptoinnille ja kehittämiselle? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Markkinaspesialisti!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortumin Recycling and Waste-liiketoiminnalle Markkinaspesialistia.

Tässä tehtävässä pääset mukaan uusien palveluiden innovointiin, konseptointiin sekä kehittämiseen. Olet vastuussa uusien palveluiden markkinoille viemisen suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Pääset tuottamaan markkinointi- ja myyntimateriaalia sekä tukemaan Fortumin myyjiä asiakastapaamisissa asiantuntijan roolissa.

Toivomme, että sinulla on opintojen kautta hankittua ymmärrystä markkinoinnista ja halu päästä käyttämään oppimaasi käytännössä. Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja itsesi haastamiseen. Ensisijaisen tärkeää on, että olet aidosti sekä kehittämis- että kehittymishaluinen yksilö – sinulla on intoa päästä vaikuttamaan ympäristöösi sekä syventämään ammattitaitoasi. Projektit liittyvät vahvasti uusien palveluiden digitalisaatioon. Toivommekin, että et pelkää uusiin teknologioihin tutustumista (esimerkiksi IoT, pilvipalvelut).

Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Fortumille vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Työ sisältää kuukausittaisia työmatkoja Suomessa ja Euroopassa.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Fortum Recycling and Waste-liiketoiminnan painopiste on ympäristössä ja kiertotaloudessa. Lue lisää täältä: https://www.fortum.com/products-and-services/recycling-waste/fortums-recycling-and-waste-solution

Pääasialliset tehtävät
 • Uusien palveluiden konseptointi ja kehittäminen
 • Palveluiden myyntikampanjoiden kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
 • Markkinointi- ja myyntimateriaalien tuottaminen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Myynnin ja markkinoinnin osaamista opintojen ja kesätyökokemuksen kautta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Oma-aloitteista, energistä ja reipasta asennetta
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja kasvavaa toimialaa
 • Mielenkiintoiset projektit
 • Hyvän perehdytyksen
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on syksyllä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.