(Poistunut julkaisusta)

Markkina-asiantuntija
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme

MARKKINA-ASIANTUNTIJAA

Kuluttajakokemus-organisaation kuluttaja- ja asiakasymmärrystiimiin. Vastaat osaltasi nimetystä tuoteryhmästä ja asiakkuudesta tavoitteena paras kuluttaja- ja asiakaskokemus. Hyödynnät ja yhdistelet tietoa monipuolisesti eri lähteistä, ja osallistut aktiivisesti tuoteryhmäsalkun ja asiakkuuden kasvattamiseen osana uutta valikoimahallintaprosessia. Kehität osana tiimiä uusia toimintamalleja, jotka tukevat tiedolla johtamista ja strategian erinomaista toteuttamista koko organisaatiossa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä (esim. analyytikko, tutkimusasiantuntija) päivittäistavarakaupan brändien parissa
  • intohimoa tiedon analysointiin ja sen hyödyntämiseen organisaation päätöksenteossa
  • erinomaista kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, katsoa tulevaisuuteen ja kiteyttää tieto johtopäätöksiksi
  • itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta viedä tietoa eteenpäin organisaatiossa
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

Tarjoamme virkeän ja osaavan työyhteisön, jossa pääset tuomaan esiin omia vahvuuksiasi ja näkemyksiäsi. Pääset näköalapaikalle kehittämään ja luomaan toimintamalleja yhteistyössä myynti-, markkinointi- ja tuoteryhmäorganisaation kanssa hyvässä perheyhtiössä kaikkien tunteman brändin parissa. Toimipisteesi voi olla joko Tampereella tai Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Anu Bergius, p. 050 375 2292, torstaina 8.11. klo 8.30-10.30 ja tiistaina 13.11. klo 14-16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11.2018 mennessä osoitteeseen www.saarioinen.fi -> Saarioinen -> Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry.