(Poistunut julkaisusta)

Markkina-analyytikko
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Pingviinijäätelöt etsii markkina-analyytikkoa Espoon Keilaniemeen!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen markkina-analyytikko. Markkina-analyytikko vastaa itsenäisesti jäätelötuoteryhmän markkina-, kuluttaja-, brandi- ja shoppertutkimusten toteuttamisesta ja insightin kiteyttämisestä ja kommunikoinnista kaupallisen päätöksenteon tueksi. Näiden lisäksi markkina-analyytikon tulee tuottaa näkemyksiä johtoryhmälle strategisen työn tueksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 3-5 vuoden kokemusta monipuolisesta datan analysoinnista. Hyvä ymmärrys vähittäiskaupasta ja sen asiakkuuksista sekä OOH-prioriteettikanavista ja niiden merkittävimmistä asiakkuuksista on myös perusvaatimus. Vastuullasi on vahvasti myös tutkimustyökalujemme ja -prosessiemme kehittäminen. Lisäksi henkilöllä tulee olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot toimiakseen laadukkaasti. Kontaktipinta sisältää sisäisten sidosryhmien lisäksi ulkoisia asiakkaita ja palveluntarjoajia. Muiden pohjoismaiden markkinatuntemus katsotaan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka on itseohjautuva ja yrittäjä henkinen ja joka nauttii työelämän arjen pienistä ja suuremmistakin ongelmaratkaisutilanteista. Sinulla ei mene sormi suuhun kiperimmissäkään paikoissa ja olet varustettu sitkeällä ja iloisella ”can-do”-asenteella. Olet työtavoissasi järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Työssä tarvitaan hyviä MS Office-taitoja ja erinomaisia Excelin käyttötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Oracle toiminnanohjausjärjestelmän käyttö katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Pekka Helin 0400 526 522 11.10.2018 ja 12.10.2018 klo 15:00-17:00.

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 19.10.2018 mennessä osoitteeseen: hakemukset@fi.froneri.com