(Poistunut julkaisusta)

Markiisiasentaja
Tampereen Markiisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018
Tampereen Markiisi Oy on merkittävä suomalainen markiisivalmistaja ja terassitarvikkeiden maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat rakennusten ulkopuoliset aurinkosuojaukset ja yritysilmeet. Yrityksen palveluksessa on 10 alan ammattilaista ja liikevaihto on n. 2 milj. euroa. Tampereen Markiisi tarjoaa yrityksille ja yksityisille kuluttajille laadukkaita kokonaisratkaisuja aina aurinko- ja sääsuojauksesta tilanjakajiin ja turvatuotteisiin. Lisätietoja www.tamar.fi

Etsimme asiakkaallemme Tampereen Markiisi Oy:lle MARKIISIASENTAJAA tai ASENTAJAN APUMIESTÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat erilaisten markiisien asennustöitä, pääasiassa Pirkanmaalla, osittain myös Helsingin ja Turun alueilla. Työkohteet voivat olla yksityistalouksissa tai sitten isommissa yrityskohteissa.

Toivomme hakijoilta:
•kokemusta asennustöistä ja kiinnitystekniikasta
•hyvää työmotivaatiota ja asennetta
•matkustusvalmiutta Suomessa
•joustavuutta
•halua oppia alan ammattilaiseksi
•B-ajokorttia

Työ on kausiluonteista ja painottuu maaliskuu-syyskuu välille. Talviaikaan töitä on tarjolla osa-aikaisemmin tilauskannan mukaan. Työtä tehdään parin kanssa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952