(Poistunut julkaisusta)

Markiisiasentaja asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Markiisi Oy on merkittävä suomalainen markiisivalmistaja ja terassitarvikkeiden maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat terassit ja yritysilme. Yrityksemme palveluksessa on 10 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 2 milj. euroa. Tarjoamme yrityksille laadukkaita kokonaisratkaisuja, oli kyse sitten yksittäisen terassin aurinkovarjosta tai vaikkapa valtakunnallisen ketjun yritysilmeestä. Yksityisiä kuluttajia palvelemme valtakunnallisen jälleenmyyjäverkostomme kautta. Lisätietoja www.tamar.fi
 
 
  Etsimme asiakkaallemme Tampereen Markiisi Oy:lle MARKIISIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
Työtehtävät ovat erilaisten markiisien asennustöitä, pääasiassa Pirkanmaalla mutta myös Helsingin ja Turun alueella. Työkohteet voivat olla yksityistalouksissa (esimerkiksi terassin markiisi) tai sitten isompia yrityskohteita, kuten vaikka hotellin julkisivutyö. Töitä tehdään siis korkeissakin paikossa.
 
Toivomme hakijoilta:

  • kokemusta asennustöistä tai muusta vastaavasta käytännön työstä
  • hyvää työmotivaatiota ja reipasta asennetta
  • asiakaslähtöisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja
  • matkustusvalmiutta kotimaassa
  • joustavuutta
  • halua oppia alan ammattilaiseksi
  • Edellytykset: B-ajokortti ja työturvallisuuskortti

Työ on kausiluonteista ja painottuu maaliskuu-syyskuu välille. Talviaikaan töitä on tarjolla vaihtelevasti tilauskannan mukaisesti. Työtä tehdään parityönä, joten tiimityöskentelytaitoja on hyvä löytyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun oikea tekijä löytyy. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.  

Asiakkaan tehtävänimike:  Markiisiasentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Rauhala, 040 585 1920


Toimipaikka:  Tampere