(Poistunut julkaisusta)

Markiisi-/kaihdinasentaja
Tampereen Markiisi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Tampereen Markiisi Oy on merkittävä suomalainen markiisivalmistaja ja terassitarvikkeiden maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat rakennusten ulkopuoliset aurinkosuojaukset ja yritysilmeet. Yrityksen palveluksessa on 10 alan ammattilaista ja liikevaihto on n. 2,6 milj. euroa. Tampereen Markiisi tarjoaa yrityksille ja yksityisille kuluttajille laadukkaita kokonaisratkaisuja aina aurinko- ja sääsuojauksesta tilanjakajiin ja turvatuotteisiin. Lisätietoja www.tamar.fi

Etsimme asiakkaallemme Tampereen Markiisi Oy:lle MARKIISI-/KAIHDINASENTAJAA alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuu-elokuu välille, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua Tampereen Markiisi Oy:n kirjoille.

Työtehtävät ovat erilaisten markiisien ja muiden aurinkosuojatuotteiden asennustöitä, pääasiassa Pirkanmaalla, osittain myös muualla Etelä-Suomen alueella. Työkohteet voivat olla yksityistalouksissa tai sitten isommissa yrityskohteissa.

Toivomme hakijoilta:
- kokemusta asennustöistä ja kiinnitystekniikasta
- hyvää työmotivaatiota ja asennetta
- matkustusvalmiutta Suomessa
- joustavuutta
- halua oppia alan ammattilaiseksi
- B-ajokorttia

Työ on kausiluonteista ja painottuu maaliskuu-syyskuu välille. Talviaikaan töitä on tarjolla osa-aikaisemmin tilauskannan mukaan. Työtä tehdään parin kanssa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.