(Poistunut julkaisusta)

Markettisiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsitkö uusia tuulia puhtaanapitoalalta?

Haemme nyt MARKETTISIIVOOJAA asiakkaallemme Turkuun.

Päiväsi koostuu marketin ylläpitosiivouksesta Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Töitä on neljänä päivänä viikossa ma, ti, to ja pe klo 11.30-18 välillä 25h/vk.

Tehtävässä menestyy omatoiminen, tarkka ja tunnollinen henkilö. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työsuhde on aluksi 4kk määräaikaisuus, jonka jälkeen vakinaistut vakituiseksi työntekijäksi asiakkaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.9.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani www.hpl.fi/auktorisointi

Tutustu tarinoihimme! www.hyvää-työtä.fi