Marketpäällikkö
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Marketpäällikkö S-Market Lempola


Tuulan siirtyessä nauttimaan eläkepäivistä, etsii S- Market Lempola uutta marketpäällikköä. Lempola on yksi S-ketjun menestyneimpiä S-Marketteja. Marketpäällikkönä pääset vastaamaan myymälän toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta ja henkilöstöstä. Olet moniosaaja ja sinulla on aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Huolehdit operatiivisesta toiminnasta ketjunohjeiden ja prosessien mukaisesti. Johdat tiimiäsi tehokkuuden kautta SSO:n arvojen ja sisäisten pelisääntöjemme mukaisesti.

Olet motivoitunut ja sinulla on vahva halu johtaa yksikkösi toimintaa sekä innostaa tiimiäsi onnistumaan. Sinulla on luontaisesti hyvä paineensieto- ja organisointikyky. Olet suunnitelmallinen ja tuloshakuinen. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky omaksua helposti uutta tietoa. Olet energinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä varmistat asiakastyytyväisyyden toteutumisen yksikössäsi joka päivä. Tärkein prioriteettisi on ihmiset, asiakkaat ja työntekijät. Päällikön tehtävät vaativat sinulta vahvaa järjestelmäosaamista ja järjestelmistämme Martti, Tahti, Tuhti ja Essu ovat sinulle mahdollisesti entuudestaan jo tuttuja. Hallitset myynnin ja tuloksen analysoinnin sekä olet perehtynyt hävikin, hinnanalennuksien- ja saatavuuden hallintaan.


Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työskentelemään rohkeassa, vastuullisessa ja avoimessa ilmapiirissä innostuneiden työkavereiden kanssa. Tehtävä on monipuolinen ja haastava, jota tuemme erilaisilla ammattitaitoa kehittävillä koulutuksilla.  Lisäksi meillä S-ryhmässä on loistavat henkilöstöedut. Työt alkavat tammikuussa 2021.

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!

SSO on valittu yhdeksi innostavimmista työpaikoista vuonna 2019. Haluathan olla mukana innostumassa tänäkin vuonna?

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399569
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja
  • Lisätietoja antaa: Lisätiedot ja hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa p.044-7705134 tai tomi.sorsa@sok.fi.