(Poistunut julkaisusta)

Marketing Trainee
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Oletko markkinoinnin tai viestinnän opiskelija ja etsit harjoittelupaikkaa? Kiinnostaako sinua harjoittelu innostuneessa ja tiiviissä tiimissä puutarha-alan yrityksessä?  Etsimme asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle tehtävään Marketing Trainee opiskelijaa noin kuuden kuukauden mittaiseen harjoitteluun Vantaalle.

Työtehtäväsi:

Harjoittelusi aikana työskentelet monipuolisissa tehtävissä osana Kekkilän Suomen markkinointitiimiä. Keskeinen osa työtäsi on olla markkinointitiimin tukena Kekkilän nettisivujen uudistuksessa. Pääset myös luomaan uutiskirjeitä ja tuottamaan graafisia materiaaleja sekä avustamaan sosiaalisen median markkinoinnissa. Osallistut myös tapahtumien järjestämiseen. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet markkinoinnin tai viestinnän opiskelija ja sinulla on ainakin vuoden verran opintoja takana (esim. KTM tai tradenomi). Olet myös kartuttanut jonkin verran työkokemusta. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja pystyt hallitsemaan useita tehtäviä samaan aikaan. Ennen kaikkea sinua kuvaa "hands on" asenne sekä halu auttaa erilaisissa tehtävissä. Eduksesi on, mikäli sinulla on perustaidot kuvankäsittelyohjelmista (esim. InDesign ja Photoshop) sekä kokemusta WordPress:n ja sosiaalisen median kanavien käytöstä. 

Tarjoamme sinulle:

Uskomme siihen, että saavutamme tavoitteemme toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä uusissa toimitiloissa. Saat tehtävääsi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseesi koko harjoittelusi ajan. Harjoittelusta maksetaan kilpailukykyinen palkkio.

Kekkilä Oy on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan suurimpia kasvualustojen tuottajia. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Tuotemerkkejämme ovat Kekkilä, Kekkilä Professional, Hasselfors Garden, BVB Substrates ja Florentus. Olemme markkinajohtaja Suomessa, Ruotsissa ja Hollannissa. Tuotteitamme viedään yli 100 maahan. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa.

Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa. Kekkilä -BVB on osa Vapo Groupia.

www.kekkila.fi
https://www.kekkila-bvb.com/

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta harjoittelupaikalta? Hienoa!

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeen. Viimeinen hakupäivä on 16.2.2020. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Heta Rohkimainen arkisin kello 9-15 p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: Markkinointi, viestintä, harjoittelija