(Poistunut julkaisusta)

Marketing Trainee - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä kauttamme. Olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana.
Opiskelija! Kaipaatko teoreettisten opintojen tueksi käytännön oppeja? Nyt on kiva paikka auki, joten jatka ihmeessä lukemista! Etsimme markkinointitiimimme vahvistukseksi harjoittelijaa, joka nauttii kirjoittamisesta ja tekee töitä hyvällä ja iloisella asenteella.

Markkinointiharjoittelijana

Ymmärrät, kuinka kielelliset valinnat maalaavat mielikuvia ja tulet muun tiimin ja organisaation avulla tuottamaan tekstisisältöjä muun muassa somekanaviin, verkkosivuille sekä sähköpostimarkkinointiin osana markkinoinnin automaatiota. Muita työtehtäviäsi tulevat todennäköisesti olemaan ainakin kevyt graafinen tuotanto, sisältöjen julkaisu ja mainonta, työntekijälähettilyyden koordinointi sekä kilpailijaseuranta. Nämä opit varmasti nopeasti myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista kokonaisuuksista.

Ensi vuoden fokuksemme on jo hyvällä mallilla olevan inbound- ja sisältömarkkinoinnin jatkokehittämisessä sekä brändin tuoreuttamisessa. Teemme töitä tiiviisti myyntiä tukien ja tulosorientoituneesti.

Edellinen harjoittelijamme on ollut talossa jo pian kolme vuotta ja tekee tällä hetkellä Junior Web Designerin tehtäviä. Tiimiä vetää Growth Marketing Manager. Pienessä kolmen hengen tiimissä pääset kokeilemaan, oppimaan ja kehittymään sekä vaikuttamaan omiin työtehtäviisi vahvuuksiesi pohjalta.

Työsuhde 

Työsuhde solmitaan n. 6 kk ajaksi ja voidaan sopia joko osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi tilanteesi mukaan. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän opiskelijalle, jolla on jo hieman kokemusta alalta, mutta aiempaa työkokemusta tärkeämpää on kiinnostus alaa ja innostus työtehtäviä kohtaan. Opintoihin kuuluvan työharjoittelun osalta palkkaa maksetaan Kelan opintotukien tulorajojen puitteissa.

Me Eilakaislalla 

Otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla! Puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti erittäin hyvin. Tarjolla on paljon mielenkiintoista tekemistä, vahva brändi, kasvava ala, ja hyvää fiilistä! Tervetuloa mukaan huipputiimiin, jonka toimipaikka on Helsingin ydinkeskustassa. Haethan jo tänään!

Hakuprosessimme:

  1. Lähetä hakemuksesi kotisivuillamme mahdollisimman pian, viimeistään 7.12.2020
  2. Tarkkaile sähköpostiasi mahdollisen videohaastattelukutsun varalta
  3. Pääset keskustelemaan tehtävästä ja osaamisestasi tarkemmin nykyisen markkinointitiimin kanssa
  4. Teet pienen kirjallisen tehtävän
  5. Tehdään molemmin puolin päätökset, tavoitteena on aloitus tammikuun alussa
Lisäkysymyksissä ota yhteyttä Growth Marketing Manageriin Petra Tiirikaiseen, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tai 040 835 8764, niin jutellaan lisää. Parhaiten Petran tavoittaa to 26.11., pe 27.11. tai pe 4.12. klo 9-17 välillä.