(Poistunut julkaisusta)

Marketing Technology Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme vahvistusta konsernimme markkinointitiimiin. Tarjoamme innostavan ja kansainvälisen työyhteisön, joka on loistava kasvualusta digiajan markkinointiosaajalle.

Olemme pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Etsimme vahvistusta konsernimme markkinointitiimiin. Tarjoamme innostavan ja kansainvälisen työyhteisön, joka on loistava kasvualusta digiajan markkinointiosaajalle. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. 

Sinustako meidän uusi Marketing Technology Manager?

Marketing Technology Managerina työskentelet brändimarkkinoinnin sekä myynnin tukitoimintojen parissa. Tulkitset verkkoanalytiikkaa innostuneesti, virheitä ja kehityskohtia etsien. Osaat taivuttaa niin hakukoneet kuin verkkosivustotkin tahtoosi, ja analytiikan avulla tiedät, miten saat digitaaliset kanavat toimimaan liiketoiminnan tukena. Vahvan näkemyksen omaavana ammattilaisena, pystyt viemään digitaalista markkinointia eteenpäin uutta luoden, mutta sinulta sujuu myös hands on -tekeminen perusjuttujen äärellä. Sujuvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saat myytyä näkemyksesi muille.

Minkälaisia hakukriteereitä meillä on?

Marketing Technology Managerin työtehtävät vaativat relevanttia, aiempaa työkokemusta. Arvostamme esimerkiksi kokemusta b2b–markkinoinnin parista sekä työkokemusta media- ja digitoimistoissa. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on hallussa:

  • Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainonta ja -optimointi 
  • Ohjelmallinen ostaminen ja display-mainonta 
  • Verkkoanalytiikka ja tägien hallinta (Google)
  • Konversio-optimointi 
  • Markkinoinnin automaatio 
  • HTML, CSS ja JavaScript -taidot
  • Kokemus julkaisualustojen, kuten Hubspotin, käytöstä ja monipuolisesta hyödyntämisestä.

Vaalimme hyvää työilmapiiriä, joten osaamisesi ohella persoonallisuutesi merkitsee meille paljon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja: positiivisuutta, huumorintajuisuutta sekä muut huomioonottavaa asennetta. Sellaisia mekin mielestämme olemme. Työssä tarvitaan esiintymisvarmuutta ja kielitaitoa. Suomenkielen lisäksi vahva englanninkielen taito on erittäin tärkeä. Hyvä ruotsinkielentaito on ehdottomasti eduksi.

Hae

Hakumme etenee ripeästi, joten haethan paikkaa 22.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Djateu, p. +358 400 229 874 tai matti.djateu@solteq.com.