(Poistunut julkaisusta)

Marketing Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Marketing Specialistia Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden Markkinointi ja asiakasviestintä -organisaatioon Helsinkiin.

 

MARKETING SPECIALIST

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Tehtävässä pääset mukaan kehittämään OP:n dataohjautuvaa markkinointia. Vastaat ulkoisen display-mainonnan kehittämisestä ja kohderyhmien suunnittelusta digimarkkinoinnin ja myynnin tarpeisiin.

Analysoit kohderyhmiin liittyvää tietoa markkinointitoimenpiteiden tueksi ja tuotat analyysien pohjalta tavoitteiden mukaisia kohderyhmiä. Vastaat DSP:hen liittyvästä operoinnista ja koordinoinnista sekä DMP:hen liittyvästä kohderyhmien suunnittelusta ja tuotannosta. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti.

 

Mitä odotamme sinulta

 

 • Vähintään vuoden kokemus ohjelmallisesta ostamisesta tai mediasuunnittelusta
 • Kokemusta työskentelystä Adformin parissa
 • Näyttöjä asiakasdatan analysointi- ja käsittelyosaamisesta
 • Analytiikkatyökalujen osaamista
 • Kokemusta kohderyhmien luomisesta markkinoinnin tarpeisiin
 • Itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Suunnittelu-, organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

 

Katsomme eduksesi

 

 • Leanin markkinoinnin kokemuksen
 • Kohdennetun markkinoinnin toimintamallien ja siinä käytettävien järjestelmien osaamisen
 • Kokemuksen DMP:stä ja markkinoinnin automaatiosta

 

Mitä saat meiltä

 

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan edelleen kehitykseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 3.2.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.1. klo 15-16, 23.1. klo 15-16, 28.1. klo 9-10 Kristiina Lindh, puh. 0504400308 tai kristiina.lindh@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.