(Poistunut julkaisusta)

Marketing Specialist
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme tunnetulle kansainväliselle matkailualan asiakkaallemme kokenutta markkinoinnin osaajaa noin 3 kk:n mittaiseen sairauslomasijaisuuteen.

Kyseessä on kansainvälinen tiimi, joten työskentely onnistuu Helsingin yhdinkeskustassa sijaitsevan toimipisteen lisäksi myös Kööpenhaminassa, Oslossa tai Tukholmassa. 


Työtehtävät

Työskentelet osana Nordic tiimiä monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden parissa sisältäen mm. sisäisen ja ulkoisen markkinointimateriaalin tuottamisen ja käännökset, sisällöntuottamisen ja sen hallinnan eri kanavissa (verkko, mobiili, some), tapahtumajärjestelyt sekä statistiikan seurantaa ja raportointia.

Edellytykset

Olet jo työskennellyt monipuolisissa markkinoinnin- ja viestinnän tehtävissä ja sinulla monipuolista osaamista mm. sisällöntuottamisen (copywriting), kuvankäsittelyn, julkaisujärjestelmien, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja web-analytiikan parista.

Olet järjestelmällinen tiimipeluri, joka pystyy edistämään useita projekteja samanaikaisesti ja työskentelemään dataohjautuvassa ympäristössä. Koulutustausi tukee työkokemustasi ja hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet. 

Lisätiedot

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiinnostavan kansainvälisen matkailualan brändin markkinointitoimenpiteiden parissa ja osaksi kansainvälistä tiimiä!

Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla, joten lähetä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on arviolta noin kolmen kuukauden mittainen sairauslomasijaisuus ja alkaa pikaisesti.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Sigrid Puhilas-Ikoselta ja Sanna Majavalta.

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi 
0207290839

Sanna Majava 
sanna@poolia.fi 
0207290838

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter