Marketing Specialist
Verisure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Verisuren markkinointitiimi etsii joukkoonsa hands on -asenteella varustettua markkinoinnin asiantuntijaa.

Verisure tarjoaa koteihin ja pienyrityksiin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vesivuotohälytysjärjestelmiä. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Toimintamme jatkaa vahvaa kasvua Suomessa, markkinajohtajan asemaamme yhä vahvistaen. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee lähes kolmea miljoonaa asiakasta ja työllistää noin 15 000 henkilöä 15 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Kotimaassa olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen jo yli 25 vuotta. Ammattimaisesti valvotut murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmämme turvaavat jo lähes 80 000 asiakkaamme kotia Suomessa.

Keskeiset tehtäväsi: 

 • Markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, toteuttaminen ja projektinhallinta
 • Markkinointimateriaalin (printti, digi, offline) tuottaminen ja yhteydet yhteistyökumppaneihin
 • Offline-vuosisuunnitelman (radio) toteuttaminen käsikirjoitusten lokalisoinnista tulosten raportointiin asti
 • Markkinointiviestien ideointi/lokalisointi ja kirjoittaminen
 • Myynnin tukeminen markkinointinäkökulmasta (esim. myynnin tukimateriaalin tuottaminen)
 • Muiden osastojen tukeminen visuaalisissa tuotannoissa

Tehtävässä menestymisen avaimet

Toivomme, että hallitset Adobe- ja Office -työkalut ja mainosmateriaalien taittamisen. Sinulla on myös kokemusta projektien itsenäisestä vetämisestä. Verisurella on reipas tekemisen meininki, ja tilanteet muuttuvat nopeastikin. Toivomme että aika ajoin nopeampi tahti ei tekemistäsi lamaannuta, vaan sytyt dynaamisesta meiningistä. Koska olet tehtävässä vahvasti kommunikoivassa roolissa, edellytämme taitoa tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Vaikka ympärilläsi on tiimin tuki, toivomme että viihdyt itsenäisessä roolissa, missä hallitset priorisoinnin ja projektien hallinnan tottuneella otteella. Katsomme eduksi kokemuksen radiomainosten tuottamisesta.

Miksi Verisurelle?

Winning as a team 

on yksi arvoistamme, ja sen voi aistia meillä joka päivä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja kollegoiden tuki ovat poikkeuksellisen hyvällä mallilla henkilöstökyselyidemme perusteella.

Alan parhaat tuotteet ja työn merkityksellisyys

Verisure on kodinturva-alan markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Meillä edustat palveluita, joihin asiakkaat ovat tutkitusti poikkeuksellisen tyytyväisiä, ja jotka pelastavat ihmishenkiä.

Kehittymis- ja uramahdollisuudet

Verisuren organisaatio ja liiketoiminta kasvavat niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja meiltä löytyy paljon kehittymis- ja uramahdollisuuksia myös pidemmällä aikavälillä.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, mutta jatkosta on mahdollista neuvotella määräajan jälkeen.

Lähetäthän hakemuksesi 21.4.2019 mennessä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1256255
 • Työsuhde: Sijaisuus
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Titta Jaakkola, Interim Head of Marketing, e-mail: titta.jaakkola@verisure.fi