(Poistunut julkaisusta)

Marketing Specialist
Verisure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Verisuren markkinointitiimi etsii joukkoonsa hands on -asenteella varustettua markkinoinnin asiantuntijaa.

Toivomme että vahvuuksiasi on erityisesti projektien hallinnointi, mainostekstien tuottaminen sekä mainosmateriaalien taittaminen. Koska Verisure operoi 15 eri maassa, yksi keskeisimmistä tehtävistäsi on lokalisoida konsernitasolta tulevaa markkinointimateriaalia, kuten esimerkiksi videoita ja printtimateriaalia. Tuotat sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille mainoksia, esitteitä sekä rolluppeja. Suomen kieli tulee olla hallussa, sillä vastaat visuaalisen ilmeen lisäksi esitteiden ja mainosten tekstisisällöistä.

Vastuullasi ovat myös offline-mainosten, kuten radiomainosten, tuottaminen yhdessä kumppanimme kanssa, ja kädenjälkesi näkyy myös tapahtumissa ja messuilla. 

Tehtävässä menestymisen avaimet

Toivomme, että hallitset Adobe- ja Office -työkalut ja mainosmateriaalien taittamisen. Bonusta on kokemus projektiluontoisista tehtävistä. Verisurella on reipas tekemisen meininki, ja tilanteet muuttuvat nopeastikin. Toivomme että aika ajoin nopeampi tahti ei tekemistäsi lamaannuta, vaan sytyt dynaamisesta meiningistä. Koska olet tehtävässä vahvasti kommunikoivassa roolissa, edellytämme taitoa tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Vaikka ympärilläsi on tiimin tuki, toivomme että viihdyt itsenäisessä roolissa, missä hallitset priorisoinnin ja projektien hallinnan tottuneella otteella. Katsomme eduksi kokemuksen radiomainosten tuottamisesta.​

Miksi Verisurelle?

Winning as a team 

on yksi arvoistamme, ja sen voi aistia meillä joka päivä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja kollegoiden tuki ovat poikkeuksellisen hyvällä mallilla henkilöstökyselyidemme perusteella.

Alan parhaat tuotteet ja työn merkityksellisyys

Verisure on kodinturva-alan markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Meillä edustat palveluita, joihin asiakkaat ovat tutkitusti poikkeuksellisen tyytyväisiä, ja jotka pelastavat ihmishenkiä.

Kehittymis- ja uramahdollisuudet

Verisuren organisaatio ja liiketoiminta kasvavat niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja meiltä löytyy paljon kehittymis- ja uramahdollisuuksia myös pidemmällä aikavälillä.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, mutta jatkosta on mahdollista neuvotella määräajan jälkeen.


Lähetäthän hakemuksesi 31.3.2019 mennessä.