(Poistunut julkaisusta)

Marketing Specialist, osa-aikainen, Frantic, Helsinki
Frantic

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Ovatko teknologia, suunnittelu ja liiketoiminta B2B-kontekstissa lähellä sydäntäsi? Haluatko päästä mielenkiintoisiin markkinoinnin tehtäviin, joissa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla tulevaisuuden frantimoni!

Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Franticille Marketing Specialistia Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (30h/vko) ja vuoden määräaikainen vanhenpainvapaan sijaisuus, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on elo-syyskuussa 2020.

Marketing Specialistin tehtävässä vastaat Franticin sosiaalisen median kanavien, blogin sekä uutiskirjeen hallinnasta, kehityksestä ja sisällöntuotannosta, sekä nettisivujen sisällön päivityksestä ja kehityksestä yhdessä tiimisi kanssa. Roolissasi tehtäviisi kuuluvat myös myyntimateriaalien luominen yhteistyössä myyntitiimin kanssa, markkinointikampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, sekä Franticin tapahtumien konseptointi, suunnittelu ja toteutus. Tehtävässä toimit myös markkinointiliidien parissa ja tulet tekemään tiivistä yhteistyötä yrityksen eri funktioiden kanssa.

Frantic on digitaalisten palveluiden konsulttiyritys. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta ihmiskeskeisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen avulla.

Työllämme on aidosti vaikutus ihmisten arkeen. Suuri osa tekemisestämme pohjautuu ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön monimuotoisissa tiimeissä, kollegojen vertaistukea unohtamatta. Rakastamme haasteita ja etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Työkulttuurimme on rento ja joustava, ja pyrimme olemaan elämäntilanteestasi riippumatta paras paikka työskennellä. 

Pääasialliset työtehtävät
 • Sosiaalisen median kanavien hallinta, sisällöntuotto ja kehittäminen
 • Blogin ja uutiskirjeen sisällöntuotto
 • Verkkopalvelun sisällön päivitys ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
 • Myyntimateriaalien luominen yhteistyössä myyntitiimin kanssa
 • Markkinointikampanjoiden ja tapahtumien konseptointi, suunnittelu ja toteuttaminen
Odotamme sinulta
 • kaupallisen alan tutkintoa ja/tai markkinoinnin opintoja sekä alan työkokemusta
 • kasvuun tähtäävän ja asiakaslähtöisen asenteen sekä ymmärrystä markkinoinnin roolista liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa
 • digimarkkinoinnin perusteiden osaamista sekä ymmärrystä siitä, miten hyödyntää dataa päätöksenteon tukena
 • osaamista digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta
 • proaktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
 • erinomaista englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • kehittyä ja syventää markkinoinnin osaamistasi
 • erinomaiseen perehdytykseen
 • kannustavan ja innovatiivisen työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetäthän englanninkielisen hakemuskirjeen sekä CV:n hakiessasi tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 16.7.2020, mutta nopeus on valttia! Jatkohaastattelut Franticin päässä toteutetaan viikolla 33 ja 34. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.