Marketing & Sales Data Specialist, RPT Byggfakta Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021
Etsimme nyt RPT Byggfakta Oy:lle asiantuntijaa CRM-järjestelmän pariin. Tämä voi olla tilaisuutesi, jos olet kiinnostunut tiedolla johtamisesta ja haluat roolissasi vaikuttaa laadukkaan datan luontiin ja analysointiin! Tehtävässä sijoitut uuteen datatiimiin jossa jalostetaan dataa päätöksentueksi, varmistetaan datan laatu huolehtimalla käyttäjien osaamistasosta sekä kehitetään CRM-järjestelmää yhdessä pohjoismaisten kollegoiden kanssa. RPT:n arvot ovat ammattilaisuus, sitoutuneisuus, tiimipelaaminen sekä kunnianhimoisuus. Mikäli arvomaailma ja työtehtävät kohtaavat kanssasi lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä.
KUVAUS
Tehtävässäsi toimit CRM-järjestelmän asiantuntijana sekä tuotat monipuolisesti laskelmia tiiminvetäjille päätöksenteon tueksi. RPT:llä on erittäin vahva myyntikulttuuri, ja CRM-järjestelmä on kaiken toiminnan keskiössä. Valvot, että käyttäjät ymmärtävät, miten perusteellisten merkintöjen tekeminen järjestelmään hyödyttää myyntiä. Tunnistat tilanteet, jolloin analyysi voi olla ratkaisevassa osassa päätöksentekoa, ja tarjoudut oma-aloitteisesti apuun. Samoin sinulla on käsitys, milloin on syytä tehdä perusteellinen ja mahdollisesti pitkäkestoinen analyysi, ja milloin taas tehokkaampaan ratkaisuun päästään esimerkiksi otannan kautta.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset tehtävät rakennusalan johtavassa tietopalveluyrityksessä
* Rennon ja ainutlaatuisen työilmapiirin
* Liukuvan työajan ja kattavan perehdytyksen tehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen taataksemme sinulle parhaat valmiudet uuteen rooliisi! Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on hieman käyttökokemusta vastaavasta järjestelmästä, ymmärrät miksi CRM on arvokas osa asiakashallintaa ja myyntiä, etkä pelkää uusiin ominaisuuksiin tutustumista.


* Data-analytiikka
* CRM-järjestelmän asiantuntija- ja kehitystehtävät´
* Sidosryhmäyhteistyö yli maarajojen
* Sisäinen viestintä järjestelmäominaisuuksista, -muutoksista ja ongelmatilanteista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Osaat priorisoida työtäsi lukuisten tukipyyntöjen äärellä kriittisyyspohjaisesti. Olet tunnollinen ja energinen; haluat selvittää asiat loppuun asti ja viedä organisaation toiveita tehokkaasti eteenpäin ohjelmistokehityksen harkittavaksi.


* Vahvat taidot MS Officen parissa
* Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Käyttökokemusta CRM-järjestelmän parista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan tuntemus Lime-CRM-järjestelmästä.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyön ammattilainen
* Sinnikäs ja energinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Espoo (02330)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Byggfakta Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RPT Byggfakta Oy on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465068
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo