(Poistunut julkaisusta)

Marketing Project Manager / Specialist
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Omaksutko helposti asiat ja hyppäät mielelläsi uusiin tilanteisiin? Mietitkö tekemistäsi asiakaslähtöisesti, kuitenkin liiketoiminnan tavoitteet huomioiden? Löydätkö joukosta tarvitsemasi apujoukot ja innostat heidät mukaan tekemiseen?

Haemme projektiosaajaa täydentämään markkinoinnin Customer Engagement & Experience -tiimiä Visma Softwarelle Helsingin ydinkeskustaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä, jossa asiakaskokemuksen merkitys kasvaa koko ajan. Tiimimme tarkoituksena on varmistaa erinomainen asiakaskokemus tarjoamalla asiakkaille relevanttia, oikea-aikaista informaatiota monikanavaisesti ja sitä kautta tarjota myös myynnille laadukkaita liidejä. Apunamme markkinoinnissa toimii Data & Analytics -tiimi.

Työssä pärjätäksesi sinun tulee kyetä hahmottamaan tehtäväsi osana isompaa kokonaisuutta. Tulet työskentelemään koko tuoteportfoliomme ja eri toimialojen parissa. Fokuksesi voi vaihdella nykyasiakaskokemuksen parantamisesta liidituotannon kiihdyttämiseen. Työssäsi pääset jättämään kädenjälkesi monenlaisiin projekteihin ja tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten myynnin ja tuotehallinnan, kanssa.

Odotamme sinulta:
- Korkeakoulututkintoa ja vähintään 3 vuoden kokemusta B2B-puolen markkinoinnista
- Kokemusta IT-alalta
- Vahvoja projektityöskentelytaitoja

Eduksi laskemme:
- Kokemuksen markkinoinnin automaatiosta (esim. Eloqua)
- Kokemusta sisällöntuottamisesta eri kanaviin
- Ymmärrystä hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista
- Ymmärrystä sosiaalisesta mediasta
- Ymmärrystä analytiikasta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea oma-aloitteista asennetta; kykenet ottamaan vastuun ja edistämään aktiviteettejä itsenäisesti ja löytämään oikeat henkilöt avuksi tekemiseen. Sinulla on kyky hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia, mutta osaat palastella ne pienempiin hallittaviiin osa-alueisiin, joita on helppo edistää suunnitelmallisesti sovitun aikataulun mukaan. Motivoidut tuloksellisesta tekemisestä, pidät omien aktiviteettiesi analysoinnista ja olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Haastamme tiimissä avoimesti totuttuja käytäntöjä ja pyrimme yhdessä löytämään ideoita, jotka johtavat yhä parempiin tuloksiin. Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jaat myös mielelläsi omaa osaamistasi muun tiimin kesken.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, voit olla yhteydessä Ira Erixoniin ira.erixon@visma.com tai puhelimitse 0400303159 1-2.8. Klo 9-16 välillä.

Hae mahdollisimman pian - hakemusten käsittely aloitetaan elokuussa ja haku päättyy 11.8.2019