(Poistunut julkaisusta)

Marketing Producer -trainee, Omistaja-asiakkaat
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Vahvistamme Vähittäispankin henkilöasiakkaat -heimon Omistaja-asiakkaat-digimyyntitiimiä Helsingissä nyt Marketing Producer -traineella!

 

Marketing Producer -trainee, Omistaja-asiakkaat

Tehtävässä pääset tukemaan OP:n edustajiston vaalien sujuvaa läpimenoa markkinoinnin näkökulmasta. Osallistut vaalityön toimenpiteiden ja tavoitteiden suunnitteluun ja näitä tukevan markkinoinnin ja viestinnän tuottamiseen. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaat vaalikampanjan operatiivisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja siihen liittyvästä raportoinnista. Marketing Producer -traineena olet osa virtuaalista moniosaajatiimiä ja edesautat omalla työlläsi myös pankkien välistä yhteistyötä.    

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto markkinoinnista. Olet joko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla ja olet aidosti kiinnostunut pankkiliiketoiminnasta. Sinulla on ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin kanavista sekä ratkaisuista. Olet päässyt esimerkiksi opintojesi aikana tutustumaan hakukoneoptimoinnin maailmaan ja sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.

Luonteeltasi olet analyyttinen ja työskentelet tehokkaasti sekä tavoitteellisesti. Pystyt suunnittelemaan ja saattamaan projektit itsenäisesti maaliin sovitussa aikataulussa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.Ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

 

Muutama sana meistä…

Omistaja-asiakkaat-digimyyntitiimi vastaa OP:n omistaja-asiakkuuden konseptista ja uusista lanseerauksista. Myös edustajiston vaalien markkinointituki on tiimin fokuksessa. Aktiivinen ote ja tavoite-orientoituneisuus kuvaavat tiimin jäseniä hyvin. Töitä tehdään tosissaan, mutta tiimissä osataan panostaa myös työhyvinvointiin.  

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Meillä pääset oppimaan ja työskentelemään digiliiketoiminnan huippuammattilaisten kanssa. Trainee-jakson aikana pääset näkemään, mitä ison markkinointiprojektin suunnittelu ja toteuttaminen vaatii. Työskentelet osana ketterää työyhteisöä ja saatkin erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tea Koivujuuri (p. 040 525 9079) pe 23.10. klo 9-10 tai ke 28.10. klo 10-11. 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.