(Poistunut julkaisusta)

Marketing Producer -trainee, Arjen talous
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Vahvistamme Arjen talous -heimomme Digimyyntitiimiä Helsingissä nyt Marketing Producer -traineella!

 

Marketing Producer -trainee, Arjen talous

Tehtävässä pääset osallistumaan operatiivisen markkinoinnin suunnitteluun ja tuottamiseen. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaat Arjen talous -heimon Digimyyntitiimin vastuulla olevasta mediasuunnittelusta ja digimarkkinoinnista. Pääset mukaan luomaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita sekä teet niiden seurantaa digikanavissa. Olet mukana varmistamassa, että markkinointiteknologioita hyödynnetään tehokkaasti ja OP:n digimarkkinointisisällöt ovat optimoituja.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto markkinoinnista. Olet joko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla ja olet aidosti kiinnostunut pankkiliiketoiminnasta. Sinulla on ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin kanavista sekä ratkaisuista ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta markkinoinnista tai viestinnästä. Sinulla on kokemusta SEM:stä sekä SEO:sta ja sinulta löytyy esimerkiksi opintojen kautta hankittua ymmärrystä ostopolkujen optimoinnista. Lisäksi olet jo vahva osaaja (suunnittelu ja tuotanto) mitä tulee sosiaalisen median kuten Facebookin, Instagramin, Snapchatin ja Google Adsin hyödyntämiseen mainonnassa.

Työskentelet tehokkaasti ja tavoitteellisesti sekä pystyt suunnittelemaan ja saattamaan projektit itsenäisesti maaliin sovitussa aikataulussa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

 

Muutama sana meistä…

Arjen talous -heimon digimyyntitiimin tehtävänä on kasvattaa liikevaihtoa ja asiakaspitoa digitaalisissa kanavissa. Tiimi koostuu joukosta vahvoja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia, jotka pelaavat hyvin yhteen tavoitteen saavuttamiseksi. Töitä tehdään tosissaan työssä viihtymistä unohtamatta!

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Meillä pääset oppimaan ja työskentelemään digiliiketoiminnan huippuammattilaisten kanssa. Trainee-jakson aikana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digimarkkinointikampanjoita eri kanavissa. Tarjoammekin sinulle kokonaisvaltaisen näkymän digimarkkinoinnin maailmaan ja ratkaisuihin. Pääset syventämään omaa markkinointiosaamistasi kädet savessa konkreettisia markkinointitoimenpiteitä toteuttaen. Työskentelet osana ketterää työyhteisöä ja saatkin erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tea Koivujuuri (p. 040 525 9079) pe 23.10. klo 9-10  tai ke 28.10. klo 10-11. 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.