Marketing Manager
Fujitsu Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2021

Me Fujitsussa haluamme edistää kestävää kehitystä yhdistämällä ihmiset, teknologiat ja ideat mahdollisuuksien maailmaksi, jossa kaikki voivat toteuttaa unelmiaan. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteitaan älykkäiden digiratkaisujen avulla ja luomme yhdessä uutta arvoa sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Suomessa palvelemme asiakkaitamme 1800 fujitsulaisen voimin noin 20 paikkakunnalla.

Product-liiketoimintayksikössä on vastuu Fujitsun teknologiatuotteiden ja -ratkaisuiden jakelusta, tuotemarkkinoinnista sekä asiantuntijapalveluista. Fujitsun tuotemerkkejä ovat mm. LIFEBOOK-kannettavat, ESPRIMO- ja CELSIUS-työasemat, PRIMERGY-palvelimet ja ETERNUS-tallennusjärjestelmät ja näihin tuotealueisiin liittyvät kokonaisratkaisut.

Haluaisitko päästä mukaan luomaan kasvua ja tunnettuutta Fujitsun-Product-liiketoiminnalle? Jos vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme

 

MARKETING MANAGER

Tämä tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ja kestoltaan vähintään vuoden (12kk) mittainen. Toivomme, että uusi henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, mielellään jo tammi-helmikuussa 2022. 

Työpaikka tulee sijaitsemaan Helsingissä tai esimerkiksi Lahdessa, Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella tai Jyväskylässä.

Work Your Way -hybridityömallimme tarjoaa erinomaiset edellytykset etätyöskentelyyn ja tuo runsaasti vapautta omaan työarkeen.

 

Mistä on kyse?

Tässä tehtävässä pääset tukemaan Fujitsun tuoteliiketoiminnan kasvua ja tunnettavuutta monipuolisten digitaalisten kampanja- ja tapahtumaprojektien kautta. Työssäsi vastaat globaalin markkinointistrategian mukaisesta paikallisten markkinointiaktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut lisäksi vahvasti asiakasviestintään ja sisällöntuotantoon. Seuraat tuloksia sekä oman vastuualueen markkinointibudjettia. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, palveluiden sekä muiden Fujitsun globaalien markkinointitiimien ja viestinnän kanssa. Olet myös aktiivisesti tekemissä tuoteliiketoiminnan jälleenmyyjien, että teknologiakumppaneiden kanssa. Käytössäsi olevia työkaluja ovat mm. Salesforce, Marketo/Momentum.

 

Mitä odotamme uudelta tiimiläiseltä?

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. KTM, Tradenomi, Medianomi)
 • Monipuolista, mielellään jo muutaman vuoden kokemusta B2B-markkinoinnin tehtävistä ICT- ja/tai teknologia-alalta (tuoteliiketoiminnan parista)
 • Monikanavaisen markkinointiviestinnän hallintaa
 • Digitaalisen markkinoinnin tuntemusta (Google Analytics, Salesforce)
 • Tukku- ja kanavaliiketoiminnan tuntemusta
 • Valmiutta tehdä sekä itse että yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Projekti- ja priorisointitaitoja
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

 

Haemme mielellään kokenutta B2B-markkinoinnin asiantuntijaa, jolla olisi aiempaa näyttöä myyntiä tukevan markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä digitaalisessa että fyysisessä ympäristössä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kiinnostusta ymmärtää Product-liiketoiminnan tavoitteet ja tehdä tiivistä yhteistyötä näiden saavuttamiseksi markkinoinnin keinoin.

 

Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät ja innostavan, moniammatillisen tiimin, jossa pääset työskentelemään ihmisten ja Fujitsun paremman hyvinvoinnin puolesta tiimisi tukemana.


Fujitsulaisena saat paljon, sillä meillä on hyvät mahdollisuudet oman uran kehittymiselle, kannustavat työkaverit ja kattavat edut mm. erilaisista harrastekerhoista lounasetuun, liikuntaetuun sekä erilaisiin henkilöstöalennuksiin. Fujitsussa työskentelevät huippuammattilaiset arvostavat erityisesti urakehitysmahdollisuuksiamme, lämmintä ilmapiiriämme ja sitä, että töihin voi tulla juuri sellaisena, kuin on.

Lue lisää siitä, millaista meillä on olla töissä: www.fujitsu.com/fi/careers

 

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Jos ilmoituksen luettuasi jäi kysyttävää, olethan yhteydessä Head of Product Sales Samuli Tauruun joko sähköpostitse samuli.tauru@fujitsu.com tai soittamalla 22.12. klo 14-15 ja 4.1. klo 14-15 +358 40 7745050.

Hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian urasivujemme kautta ja lisää mukaan englanninkielisen CV:si, hakemuksesi sekä halutessasi työnäytteitä/portfolion. 

-

Additional Information
 • Business Area: CE Marketing & Field Marketing for Products
Bonus Eligibility
 • Requisition ID: 21000DNT
Contact Information
 • Shift: Day Job
 • Posting Date: Dec 15, 2021
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1538285
 • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Toimistotyö, Hallinto
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Lahti, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Tampere, Turku, Uusimaa, Varsinais-Suomi