(Poistunut julkaisusta)

Marketing Manager
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.
 

Meillä on avoinna innostava paikka rohkealle ja tekevälle kollegalle,

MARKETING MANAGER


Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun seudulla, Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.


Kollegoinasi olemme

 • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
 • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti mutta rennosti työskentelevä joukko
 • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
 • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Toimitilamme Hämeentiellä Helsingissä tarjoavat mukavat puitteet, mutta luonnollisesti meillä on myös erinomaiset etätyön mahdollisuudet ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Työsi keskeinen sisältö on myyntimme tukeminen markkinoinnin toimenpiteillä. Suunnittelet ja koordinoit alueellista markkinointia ja vastaat kohdennettujen aktiviteettien tuottamisesta taajamien pientaloalueille.

Toteutat alueellista markkinointia laajalla aktiviteettikirjolla, joten teet työtäsi ensisijaisesti digitaalisin keinoin (mm. some, digikanavat, sisältömarkkinointi, markkinoinnin automaatio, hakusanamarkkinointi) mutta joustavasti myös tapahtumatuotannon, printin ja ulkomainonnan parissa. Työsi on vahvasti hands on-tekemistä mutta edellyttää myös jatkuvaa kehittämistä, analytiikan ja datan tulkintaa sekä toiminnan mukauttamista niiden tuoman tiedon pohjalta.

Tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat myynti ja valokuituverkon rakennuttamisen tiimi sekä mainos- ja viestintätoimistot. Sinua sparraavat kollegasi myynnin ja markkinoinnin tiimissä. Olet aktiivinen toimintamallien luoja ja työtonttisi kehittäjä.


Sinusta:

Ymmärrät roolisi valokuitutietoisuuden lisääjänä ja myynnin mahdollistajana. Herätät kohdeyleisön kiinnostuksen operoimalla niin digimarkkinoinin kanavissa ja yleisötapahtumissa kuin perinteisempien keinojen avulla. Olet innostuvaa ja konkreettisesti toimeen tarttuvaa tyyppiä, haluat kehittyä työssäsi ja kanssasi on mukavaa tehdä töitä.


Sinulla on

 • näyttöä kuluttajamarkkinoinnin (B2C) tekemisestä ja tuloksista
 • osaamista digimarkkinoinnin keinoista ja kanavista (mutta et kaihda perinteisempiäkään menetelmiä)
 • kokemusta yhteistyöstä palveluntuottajakumppaneiden kanssa
 • vahvat projektinhallintataidot, langat eivät tipahda käsistäsi intensiivisessäkään vauhdissa
 • hands on- asenne ja ratkaisuhakuinen tapa toimia
 • datalähtöinen ja analyyttinen toimintatapa
 • luonteva teknologiakiinnostus
 • välittävä ja lämmin asenne kollegoihin, asiakkaisiin ja kumppaneihin
 • vahva suomenkielentaito, sujuva englanninkielentaito
 • soveltuva koulutus, esim. AMK- tai yliopistotutkinto
   
 • eduksi katsotaan kokemus door-to-door –myyntikampanjoiden tukemisesta markkinoinnillisin toimenpitein
   

Istuisitko joukkoomme?

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja kerro meille itsestäsi 31.5. mennessä hakemalla tehtävää.

Lue lisää Valokuitusesta