(Poistunut julkaisusta)

Marketing Manager
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Inmics ja Nebula yhdistyivät ja ovat nyt osa Telian B2B-palveluita. Telia Inmics-Nebula on yhdeksällä paikkakunnalla toimiva ICT-palveluyritys, jonka palvelut mahdollistavat asiakkaalle turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön. Uskomme, että ICT ei ole enää yrityksille tukitoiminto, vaan strateginen osa tulevaisuuden kasvua. Haluamme kertoa uudesta ja koko Suomen ICT-markkinalla täysin ainutlaatuisesta tarinastamme, osaamisestamme sekä tarjoamastamme kaikille asiakkaillemme.

Etsimämme markkinoinnin ammattilainen ymmärtää miten ICT-palveluita myydään sekä toimii tulkkina tarjoaman ja myynnin välissä varmistamassa omalta osaltaan tulevaisuuden kasvumme. Olet vastuussa markkinointisuunnitelmien ja toimenpiteiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Olet omimmillasi suunnitellessasi tehokkaita markkinoinnin toimenpiteitä hyvinkin erilaisille kohderyhmille, joko itsenäisesti tai yhdessä muun tiimin ja sidosryhmien kanssa. Sinulla pysyy hallussa niin yksityiskohdat kuin kokonaisuudetkin ja osaat koordinoida eri toimijoita kuten kumppaneita ja päämiehiä.

Markkinointitoimenpiteiden mittaaminen, seuranta ja raportointi markkinointijohdolle ovat myös luonnollinen osa työnkuvaasi, koska olet aidosti kiinnostunut toimenpiteiden tuottavuudesta ja tehokkuudesta. Toimenkuvaa voidaan toki muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tärkeintä kuitenkin on, että olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen tiimipelaaja. Haet ratkaisuja ja olet halukas oppimaan uutta. Sinulla on näkemystä myyntiä generoivasta markkinoinnista. Osaat hallita ulkopuolisia kumppanuuksia ja suhteita päämiehiimme.

Sinulla on mielellään näyttöä joistakin seuraavista osa-alueista:

  • työkokemusta B2B-markkinoinnista
  • B2B-myynnin ja/tai palvelukehityksen tuntemusta
  • kykyä pukea teknologiapohjaiset ratkaisut ymmärrettävään muotoon
  • taitoa hyödyntää työssäsi moderneja markkinoinnin teknologioita, menetelmiä ja kanavia
  • kykyä tuottaa laadukasta sisältöä eri kanaviin

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta (DI, KTM, AMK) ja vähintään 3 vuoden työkokemusta B2B-markkinoinnista. Kommunikoit ja tuotat tekstiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvät esiintymistaidot ja kokemus ICT-alalta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ja nopeimmin kasvavista ICT-alan yrityksistä. Saat tuoda oman näkökulmasi ICT-palveluiden markkinointiin, mielenkiintoisia ammatillisia haasteita ja oppimiskokemuksia, rennon ja joustavan työympäristön sekä mahtavan tiimin, joka tukee onnistumistasi ja varmistaa päivittäisen viihtymisen. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä koko Telian markkinoinnin sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pakettiin kuuluvat myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä laajat liikunta- ja virkistysedut.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 26.10.2018 mennessä.
Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Jyri Suvela, jyri.suvela@inmicsnebula.fi.