(Poistunut julkaisusta)

MARKETING MANAGER
Diversey Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Tule osaavaan tiimiimme vahvistamaan tuotteidemme arvoa asiakkaillemme!

Saat vastuullesi tietyt tuotealueemme ja vastaat tuotealueesi koko elinkaaren hallinnasta sekä B-to-B-markkinoinnista. Työskentelet osana Suomen markkinointitiimiä Turussa, esimiehesi vastaa pohjoismaisesta markkinoinnista ja istuu Ruotsissa.

Vastuullesi kuuluvat mm. hinnoittelu, lanseeraukset, tuki- ja markkinointimateriaalin tuottaminen, menekin- ja saatavuuden seuranta sekä ennusteiden laadinta. Pidät oman tuotealueesi lippua korkealla Diverseyn sisällä ja kerrot ajankohtaisista muutoksista sekä tuotteidesi tilanteesta säännöllisesti myös asiakkaille.

Markkinointipäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä myynnin, jälleenmyyjien ja asiakkaidemme kanssa. Vastaat oman tuotealueesi markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tarvitset työssäsi visuaalista silmää, luovuutta ja yhteistyötaitoja. Asiakkaiden tapaaminen ja isolle joukolle puhuminen on sinulle luontevaa, ja ammennat näistä tilaisuuksista uusia ideoita myynnin kehittämiseen.

Etsimme tehokkaaseen ja mukavaan joukkoomme B-to-B-asiakasmarkkinoinnin ammattilaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää useita lankoja samanaikaisesti käsissä ja kykyä organisoida omaa työtä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Henkilönä toivomme sinulta uudistamis- ja kehittämishalua sekä rohkeutta vaikuttaa!

Jos ymmärrät jo valmiiksi asiakaskuntamme, esimerkiksi ammattikeittiöt tai suuret siivouspalveluliikkeet, toimintaa, pystyt todennäköisesti nopeammin tuottamaan vaikuttavuutta ja arvoa meille ja asiakkaillemme. Tarvitset työssäsi sujuvaa englantia tiiviiseen kansainväliseen yhteistyöhön sekä materiaalien kääntämiseen ja sovittamiseen Suomen olosuhteisiin, ruotsin kielen taito edesauttaa yhteistyötä pohjoismaisen markkinointitiimin kesken.

Meillä pääset työskentelemään markkinajohtajalla alan innovatiivisimpien ja johtavien ratkaisuiden parissa hyvässä porukassa. Olemme osa suurta ja kansainvälistä Diversey-yhtiötä ja tarjoamme innostuneille osaajille kehittymismahdollisuuksia. Tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 0207 420 558). Tavoitat Petran parhaiten 4.7. asti (pl. 29.6.), 11.-13.7. ja 10.8. alkaen. Lähetä CV:si ja hakemuksesi englanniksi tai ruotsiksi palkkatoiveineen viimeistään 19.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-12874