(Poistunut julkaisusta)

Marketing Manager - Mikkeli
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Wuudis Solutions Oy on mikkeliläinen yritys, joka kehittää innovatiivisia ja käyttäjäystävällisillä sovelluspalveluita metsä- ja luonnonvara-alalle kansainvälisille markkinoille.
Haemme asiakkaallemme Wuudis Solutions Oy:lle Marketing Manageria vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakkaamme Wuudis Solutions Oy:n kanssa. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan.

Työtehtävän kuvaus

Tehtävässä työskentelet Wuudis -asiakaskokemuksen ja sen jatkuvan kehittämisen parissa, tavoitteenasi digitaalisten kanavien hyödyntäminen uuden strategian mukaisesti. Suunnittelet ja vastaat nykyaikaisten digitaalisten ratkaisujen toteutuksesta Wuudis-palveluihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehityksen kanssa ja raportoit toimitusjohtajalle

Odotamme sinulta

Haemme vahvan kaupallisen ajattelutavan omaavaa, ratkaisukeskeistä ja kunnianhimoista digimarkkinoinnin- ja myynnin ammattilaista. Sinulla on vahva ymmärrys digimarkkinoinnin teknisestä toteutuksesta ja taloudellisista vaikutuksista. Projektinhallinta- ja verkostoitumistaidot ovat vahvuuksiasi ja sinulla pysyvät ohjat käsissä muuttuvassa työympäristössä. Ymmärrät analytiikkaa ja tuotat ratkaisumalleja lukuihin ja faktoihin pohjautuen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.
Odotamme sinulta yrittäjämäistä asennetta ja näyttöjä nykyaikaisten ohjelmistopalveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Ymmärryksesi ja käytännön osaamisesi web-analytiikasta, verkkokaupasta, modernista dataan pohjautuvasta markkinoinnista ovat huippuluokkaa. Osaat myös luoda sisältöä ja SaaS on sinulle tuttu termi, eikä uusien kokonaisuuksien omaksuminen tuota vaikeuksia.

Tarjoamme sinulle

Kutsumme Sinut osaksi lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Marketing Managerina saat ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa Wuudis-brändiä digimaailman sydämessä ja toteuttaa yrityksen kansainvälistymiseen tähtäävää kasvustrategiaa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, joka mahdollistaa onnistumisesi monipuolisessa ja haastavassa tehtäväkentässä. Wuudiksella työ ja elämä ovat tasapainossa sekä jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostilla mikkeli@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi