(Poistunut julkaisusta)

Marketing Designer
Sector Alarm Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Nyt haemme markkinointitiimiimme työkaveriksi visuaalisen suunnittelun ja toteuttamisen ammattilaista monipuoliseen rooliin.  Marketing Designerina tehtäviisi kuuluvat:

  • graafinen suunnittelu ja luovat toteutukset
  • markkinointimateriaalien suunnittelu ja tuottaminen
  • kotisivujen visuaalinen ilme, kehittäminen ja verkkoanalytiikka
  • digitaalisen mainonnan tuottaminen
  • kampanjoinnin toteutus ja hallinta
  • messuosastojen visuaalinen suunnittelu
  • markkinoinnin tuki muulle organisaatiolle

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on vankkaa kokemusta ja vahvaa näyttöä markkinoinnin tehtävistä, luovasta graafisesta suunnittelusta, verkkosivujen ulkoasusta ja sisällönhallinnasta sekä mainonnan ja markkinointiaktiviteettien itsenäisestä toteuttamisesta. Sinulla on tunnetta ja visuaalista näkemystä sekä innostus brändin rakentamiseen. Tiedät, että jokaisella elementillä on merkitystä, kun brändin tarinaa kerrotaan. Olet tiimipelaaja ja autat mielelläsi koko työyhteisöä onnistumaan. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten on tärkeää, että kommunikoit myös sujuvasti englanniksi – muu kielitaito on tietenkin plussaa. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja hallitset erinomaisesti graafiset ohjelmat, digitaaliset alustat ja keskeiset analysointityökalut.

Miksi juuri meille kannattaa tulla?

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme merkityksellistä työtä ja tuemme toisiamme kaikissa käänteissä. Työsuhde-etuihin kuuluu työterveyshuolto Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Meillä pääset osaksi asiansa osaavaa ja tavoitteellista markkinointitiimiä, jossa tehdään töitä hyvällä draivilla ja iloitaan yhdessä. Saat vastuullisen työnkuvan ja tuemme koulutuksilla yksilöllisen osaamisesi kehittymistä.

Tärkeitä faktoja

Tehtävä on vakituinen ja siinä on 6 kk koeaika. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa. Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä saat markkinointijohtaja Tiina Tantulta p. 040 776 7106 torstaina 17.1. klo 10-11. 

Hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 24.1.2019. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi sekä esimerkkejä toteuttamistasi kampanjoista ja materiaaleista. (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)