(Poistunut julkaisusta)

Marketing Data Specialist K-ryhmälle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa markkinoinnin kohdentamisen asiantuntijaa (Specialist, Marketing Data) K Digitalin markkinoinnin kohdentaminen -tiimiin. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää vielä tänään!
KUVAUS
K Digital -yksikössä vastataan asiakasdatasta ja sen hyödyntämisestä niin markkinoinnin parissa kuin mm. verkkokaupan kehityksessäkin. Moni projekti on täysin uudenlaista tekemistä ja niihin tartutaan innolla ja pienellä hulluudella. Digitalilaiset on huippuja tekemään työtä yhdessä ja se näkyy myös onnistumisissa - mikään ei olisi mahdollista, jos kasassa ei olisi näin superloistava tiimi ihania ihmisiä!
Näin kuvaa työtään kohderyhmäsuunnittelijana taloon tullut Minna, nykyinen markkinoinnin kohdentamisen Team Leader.

Tässä tehtävässä toimintaasi ohjaa data ja sen hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla kohdennetussa markkinoinnissa. Työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin kohdentaminen omalla datalla ja tulosten mittaaminen. Lisäksi olet mukana toimenpiteiden sekä markkinointiteknologioiden kehityksessä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden asiakastiedon ja kohderyhmien käytön hyödyntämiseen erityisesti teknisiä järjestelmiä käyttäen
* Positiivisen ja osaavan työyhteisön
* Tilaisuuden näyttää osaamisesi isossa ja kehittyvässä konsernissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Datan hakeminen eri lähteistä ja hyödyntäminen kohderyhmien toteutuksessa ja seurannoissa
* Datan käsittely markkinointiteknologioita hyödyntäen
* Tiedon ja analyysien tuottaminen markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamiseen ja päätöksenteon tueksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK / yliopisto)
* Mielellään aikaisempaa työkokemusta markkinoinnin, tiedon louhinnan tai projektityön saralta
* Raportointivälineiden ja datan visualisoinnin hallintaa
* Kiinnostusta toimia järjestelmien parissa ja valmiutta oppia uusia järjestelmiä nopeasti
* Ymmärrystä markkinoinnin prosesseista ja kanavista
* Suomen ja englannin sujuva kielitaito


Etsimämme henkilö on:


* Omatoiminen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen
* Rohkea
* Positiivinen


Omalta kannalta on ollut erityisen mieluisaa, että kehittymistä on tuettu koko ajan sopivalla haastetasolla työtehtävien osalta. Lisää vastuuta on saanut aina juuri sopivalla hetkellä, ja uusien työtehtävien kanssa ei todellakaan ole jätetty yksin. Työyhteisö on sanalla sanoen aivan loistava mega-pläjäys asiantuntevaa, itseään haastavaa ja kaikin puolin hauskaa porukkaa! K-ryhmä on työnantajana ollut ensimmäisestä päivästä asti suurehkosta koostaan huolimatta kotoisa, ja tässä talossa työntekijöitä arvostetaan sekä yksilöinä että oman alansa asiantuntijoina. Erno, Specialist, Marketing Data

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Kalasatama, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä K-ryhmän puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue listää K-ryhmästä täältä{target="_blank"}!