Marketing Communications Specialist
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 400. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Tehtäväsi

DB Schenker on maailman johtavia logistiikkayrityksiä ja Suomen ainoa, joka tarjoaa kuljetus- ja sopimuslogistiikan palvelut omassa verkostossaan kaikkialle maailmaan. Haemme nyt markkinointiviestinnän asiantuntijaa kertomaan DB Schenkeristä ja schenkeriläisten työstä asiakkaillemme, suurelle yleisölle sekä myös toisillemme.

Markkinointiviestinnän asiantuntijana vahvistat omalla osaamisellasi pientä paikallista tiimiämme ja teet yhteistyötä kansainvälisen markkinointi- ja viestintäverkostomme kanssa. Suomessa verkostoosi kuuluu varsinkin myynnin, tuotannon ja eri tukitoimintojen asiantuntijoita. Tässä tehtävässä pääset käyttämään sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin ja viestinnän taitojasi monipuolisesti eri kanavissa. Vastaat markkinointikampanjoiden toteutuksista sekä tiedotat toiminnastamme eri yleisöille. Aiheemme kattavat logistiikan arkea ja juhlaa akuutista tilannetiedottamisesta vastuullisuusviestintään ja innovaatioihin.

Vaatimukset

Haemme työkaveriksemme oma-aloitteista kaupallisesti suuntautunutta tiedottajaa, jonka sydän sykkii tiedon jakamiselle ja ihmisten yhdistämiselle. Tehtävän luonteen mukaisesti olet sujuvasti yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin sekä ymmärrät liiketoimintaa ja globaalin konsernin toimintamalleja. Osaat käyttää sujuvasti viestinnän eri osa-alueilla tarvittavia työkaluja. Varsinkin suomen kieli on sinulle arvokas, hyvässä terässä oleva työkalu, mutta käytät luontevasti myös englantia. Silmäsi on tarkka tekstille ja taitolle. Pystyt myös vastaamaan itsenäisesti erilaisista tehtäväkokonaisuuksista, olivat ne sitten tiiviitä valokuvausprojekteja tai laajempia sisällöntuotantokokonaisuuksia. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta.

Meille kannattaa tulla töihin, jos haluat työskennellä aidosti kansainvälisessä organisaatiossa ja kääriä hihat erilaisissa markkinointiviestinnän käytännön tehtävissä. Markkinointiviestintätiimimme työtilat ovat pääkonttorissamme Vantaan Viinikkalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Ripatti, Head of Communications, Cluster Finland, puh. 010 520 3756 tiistaina 13.4. klo 9 - 11 ja perjantaina 16.4. klo 9 - 11. Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella viimeistään 21.4.

Professional Development, Total Rewards Package, Work-life Balance, Working Internationally, Working Together

DB Schenker Finland is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442118
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa