(Poistunut julkaisusta)

Marketing & Communications Specialist
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaamme kuuluu myynti-, osto- ja velkarahoitusjärjestelyneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 130 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2018 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 90 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 480 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja. www.cbre.com

Oletko sinut digijärjestelmien kanssa? Sykkiikö sydämesi laadukkaan, kohderyhmälähtöisen sisällön tuottamiselle? Puhutteleeko B2B-maailma ja kansainvälinen asiantuntijaympäristö?

Haemme nyt digiorientoitunutta MARKETING & COMMUNICATIONS SPECIALISTIA Helsingin toimistollemme tukemaan meitä kasvussamme. Jos siis cookie tarkoittaa sinulle muutakin kuin keksiä, SEO ei johda ajatuksiasi huoltoasemien maailmaan ja Java-sanan kuullessasi kahvihampaasi kolotus ei triggeröidy, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastuualueisiisi kuuluvat:

  • Digimarkkinointikanaviemme ja -järjestelmiemme pääkäyttäjänä toimiminen (esim. Sitecore, Hubspot, Lyyti). Autat henkilöstöä näihin liittyvissä kysymyksissä sekä implementoinnissa, seuraat analytiikkaa ja teet niiden pohjalta suosituksia sisällön, toimintojen ja itse järjestelmien suhteen. Osallistut myös erilaisiin kehitysprojekteihin ja kampanjasuunnitteluun työtilanteesi ja osaamisesi mukaan.
  • Laadukkaan ja merkityksellisen sisällön tuottaminen niin sisäisille kuin ulkoisillekin kohderyhmillemme, mm. SoMe-postauksia, tiedotteita, blogipostauksia, videoita ja uutiskirjeitä.
  • Tapahtumajärjestelyihin osallistuminen

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutamia vuosia työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.
  • Kokemusta digimarkkinoinnin eri osa-alueista. Sinusta tulee tiimimme ylin digimarkkinoinnin asiantuntija, joten toivomme sinulta vahvaa osaamista ja kiinnostusta digijärjestelmiä, SEO-asioita, markkinoinnin mittaamista, automatisointia ja analytiikkaa kohtaan. Aikaisempi kokemus mediatoimistoyhteistyöstä sekä ymmärrys digimarkkinoinnin ostamisesta on eduksi.
  • Silmää estetiikalle. Sinun ei tarvitse olla täysverinen graafikko, mutta perustason Adobe Creative Cloud -osaaminen ja yleinen desing-taju tulevat tarpeeseen.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sujuvaan kirjalliseen viestintään niin suomeksi kuin englanniksi
  • Plussaa on, jos sinulla on innostuneisuutta ja halua kehittyä valokuvauksessa – ja videotuotannossa.

Miksi CBRE?

Me lupaamme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi tuen ja avun menestyäksesi tehtävässä, mutta myös tilaa henkilökohtaiselle kehityksellesi. Olemme aidosti globaali toimija, ja tässä tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä myös muiden maiden kollegoidesi kanssa.

Yksi globaaleista RISE-arvoistamme on ”Excellence”, ja pyrimmekin aina tekemään työmme korkeimmalla mahdollisella laadulla – saat siis rinnallesi ison joukon motivoituneita ja innostuvia työystäviä isolla osaamispääomalla ja ammattitaidolla varustettuina.

Muutamme kevään 2020 aikana upouusiin ja meidän toiveitamme vastaaviin toimistotiloihin Arkadia 6:n, jossa erilaiset tilaratkaisut mahdollistavat joustavan tavan tehdä työtä. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset edut jotka tukevat työssä viihtymistäsi ja jaksamistasi. Tervetuloa meille!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 12.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Voit liittää hakemukseesi linkin portfolioosi tai työnäytteitäsi, jotka puhuvat puolestaan.

Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä Head of Marketing & Communication Miia Mäkiseltä p. 050 511 4012 seuraavina ajankohtina: pe 21.2. klo 12 - 13, ke 26.2. klo 14 – 15, pe 28.2. klo 12 - 13