(Poistunut julkaisusta)

Marketing Communications Specialist
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Azets on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-palveluiden sekä liiketoiminnan kehittämisen ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä vauhditamme asiakkaidemme kasvua. Azets-konsernissa on 3000 työntekijää, joista noin 650 on suomalaisia. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi


Kasvava organisaatiomme hakee nyt uutta osaajaa Helsinkiin nimikkeellä


MARKETING COMMUNICATIONS SPECIALIST


Olet tärkeässä roolissa tukemassa Azetsin liiketoiminnan kasvua markkinointiviestinnän keinoin. Toimit Sales & Marketing -tiimissä ja raportoit Suomen markkinointipäällikölle. Pääset työskentelemään pohjoismaisessa markkinointiorganisaatiossa, kasvattamaan osaamistasi ja vaikuttamaan koko Azets-konsernin markkinoinnin eri osa-alueiden kehittämiseen.


Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, kykyä projektinhallintaan ja aktiivista itsenäistä otetta toimenpiteiden läpiviemisessä vastuualueillasi. Sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinointiviestinnästä mieluiten yrityspalveluita tarjoavassa organisaatiossa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi – ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työtavoiltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä luonteeltasi tiimipelaaja, joka haluaa saavuttaa sinulle ja koko markkinointitiimille asetetut tavoitteet.


Sinulla on kokemusta tai edellytykset kehittyä joillakin seuraavista markkinoinnin osa-alueista:


  1. Markkinoinnin automaation suunnittelu ja toteuttaminen
  2. Uutiskirjeiden ja asiakasviestinnän toteuttaminen, kehittäminen ja mittaaminen
  3. Sosiaalisen median kanavien ylläpito, kampanjoiden toteuttaminen ja nettikeskustelujen seuranta
  4. Omien ja kumppaneidemme järjestämien tapahtumien, seminaarien ja webinaarien projektinhallinta

Mikäli sinulla on kokemusta muilta markkinoinnin osa-alueilta tai kiinnostusta johonkin tiettyyn osa-alueeseen, työtehtäviäsi voidaan muokata.


Edellytykset tehtävässä menestymiselle


  • Vähintään 3 vuotta työkokemusta markkinointiviestinnästä
  • Ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto
  • Uteliaisuutta uuden oppimiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kannattavassa ja vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Pääset kasvamaan markkinoinnin asiantuntijana sekä itsenäisesti että kokeneiden kollegoidesi tukemana.


Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. laajennetun työterveyshuollon ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Käytössäsi on Azetsin viihtyisät työtilat ja modernit työvälineet. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lukuisien lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja asiantuntemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsin markkinointipäällikkö Terho Tirkkonen, puh. 041 469 2682 tai sähköpostitse terho.tirkkonen@azets.com.


Hae tehtävää viimeistään 31.8.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.