Marketing & Communications Manager
Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme joukkoomme monipuolista digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän osaajaa, joka ei kaihda haasteita ja laajaa työnkuvaa. Olet luova tekijä, joka liikkuu digikanavissa kuin kala vedessä. Kokemuksesi tuomalla varmuudella suunnittelet ja toteutat vaikuttavia sisältöjä, jotka erottuvat edukseen teknologia- ja ohjelmistokehityksen piirissä.

Työtehtävät

Lamia on Kampissa sijaitseva teknologiayritys, jonka vahvuuksia ovat data science, design, ohjelmistokehitys ja pilvipalvelut. Toteutamme ketterillä menetelmillä asiakaskohtaisesti suunniteltuja digitaalisia palveluita partneriemme Googlen ja Magenton tarjoamia ratkaisuja hyödyntäen.

Etsimme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista, joka ottaa haltuunsa Lamian sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelun ja toteutuksen. Pääset hyödyntämään monipuolista osaamistasi myös asiakasprojekteissa. Tehtävä vaatii kiinnostusta ja kokemusta teknologia- ja ohjelmistokehitysalaa kohtaan. Päivittäisessä työssäsi teet yhteistyötä designin, datasciencen, ohjelmistokehityksen ja projektinhallinnan ammattilaisten kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu sekä Lamian yritys- ja työnantajamielikuvan kehittäminen ja toteuttaminen. Sinulla on monipuolinen kokemus sisällöntuottamisesta, markkinointikanavien hallitsemisesta ja ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet. Olet merkittävässä asemassa vaikuttamassa siihen, että yrityksen sisäiset viestintarpeet täyttyvät ja mitä Lamiasta alalla ajatellaan. Uskomme, että viihdyt tehtävässä, jos nautit jatkuvasta itsesi kehittämisestä, etkä halua mennä sieltä mistä aita on matalin.

Edellytykset

Toivomme sinulta

 • Tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja/tai viestinnän parista
 • Erinomaiset viestinnälliset taidot: suunnittelet ja tuotat sujuvasti sisältöjä kanavien tunnuspiirteet ja kohderyhmien tarpeet huomioiden
 • Kokemusta maksetusta mainonnasta ja some-analytiikasta (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google)
 • Perustason osaaminen sähköpostimarkkinoinnista ja sen työkaluista (esim. Mailchimp, Apsis)
 • Perustason Google Analytics- ja SEO/SEM-osaaminen
 • Kykyä hallita suuriakin kokonaisuuksia ja priorisoida tehtäviä paineen alla
 • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Edut

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätiedot

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia / Rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1254756
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki