(Poistunut julkaisusta)

Marketing & Communications Coordinator Canatu Oy:lle, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Oletko urasi alkuvaiheessa oleva, tuleva markkinoinnin tähti? Löytyykö sinulta visuaalista silmää ja kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme asiakkaallemme markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria Helsinkiin. Tehtävä sopii opiskelijalle, sillä työ on kesällä kokoaikainen ja muina aikoina osa-aikainen, noin 2-3 päivää viikossa. Jos sinulla on palava halu kehittyä markkinoinnin alalla ja olet valmis laittamaan itsesi likoon - saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää, ja hae heti, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii osa-/kokoaikaista markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Canatu Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit markkinointikoordinaattorina varsin itsenäisessä roolissa, markkinointi- ja viestintäjohtajan tukena. Työpäiväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista visuaalisen markkinoinnin tehtävistä, joita ovat esimerkiksi erilaisien mainosten, bannereiden tai grafiikoiden luominen, nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen sekä printtimateriaalin, kuten bisness-korttien sekä esitteiden tilaamisesta. Lisäksi päivität myynnin materiaaleja, kuten esitteitä ja Power Point-esityksiä. Työssäsi koordinoit ja varmistat myös tiedonkulkua, sisäisillä ja ulkoisilla uutiskirjeillä sekä materiaalipankin päivittämisellä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden nuorelle markkinointistaralle kehittyä oman alan tehtävissä ja tekemään monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kokonaisvaltaista kokemusta markkinoinnin eri näkökulmista, niin koulutuksen kuin työtehtävien kautta. Photoshopin ja Adoben Indesigning sekä Illustratorin osaaminen on välttämätöntä työssä menestymisen kannalta. Hakemamme henkilö on paineensietokykyinen, joustava ja oma-aloitteinen työntekijä, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot. Luovuutesi ansiosta heität mielelläsi uusia ideoita ja ratkaisuja ilmoille ja sinulla on rohkeutta viedä asioita eteenpäin. Viihdyt rennossa työyhteisössä, mutta olet työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen. Ymmärrät, että työlläsi on suuri merkitys ja kannatkin vastuun työstäsi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Markkinoinnin tai viestinnän opiskelut loppuvaiheessa tai olet vastavalmistunut
* Kokemusta graafisen sisällön tuottamisesta ja työkokemusta esim. markkinointi- tai viestintätoimistosta
* Photoshopin ja Adobe-ohjelmien (Illustrator & Indesign) osaamista
* Itsenäinen ja järjestelmällinen työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Google Advertisingista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen kevät & syksy (2-3pv/vko), kokoaikainen kesä-elokuu (37.5h/vko)

Kesto: 31.12.2019 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Canatus solutions bring the design freedom and user experience to the next level for 3D shaped touch devices. Canatu develops and manufactures innovative 3D formable and stretchable films and touch sensors, which can be integrated into plastic, glass, textile or leather enabling 3D touch displays, smart switches and other intuitive user interfaces in automotive and consumer electronics. Canatu is headquartered in Finland, with sales locations in Europe, US, China and Taiwan, Japan and Korea.