(Poistunut julkaisusta)

Marketing & Communication Manager
Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian.

Haluaisitko mukaan omavaraiseen yritykseen, josta yksikään työntekijä ei ole vielä halunnut lähteä pois?

Haemme nyt kokenutta markkinointi- ja viestintäpäällikköä, joka on kiinnostunut teknologioista ja ecommercen kehittämisestä.

Työtehtävät

Työnkuvaasi kuuluu sekä Lamian yritys- ja työnantajakuvan että asiakasyritysten ecommercen ja markkinoinnin systemaattinen kehittäminen. Pääset työskentelemään yhdessä markkinointi- ja viestintätiimin muiden ammattilaisten sekä eri sidosryhmien, kuten design-tiimin ja devaajien kanssa. Ymmärrät mitä KPI-lähtöinen markkinointi on ja osaat mitata kaiken tekemisen tehokkuutta. Sinulla on monipuolinen kokemus sisällöntuottamisesta, markkinointikanavien hallitsemisesta ja ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet sekä B2B- että B2C-kentässä.

Edellytykset

Mitä odotamme

  • Myyntihenkisyys sekä erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot
  • Kiinnostus verkkokauppoihin ja yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen
  • Kokemus maksetusta mainonnasta (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google)
  • Kokemus sähköpostimarkkinoinnin työkaluista (esim. MailChimp, Apsis)
  • Kokemus verkkosivujen sisällönsuunnittelusta ja sisällönhallintatyökalujen käytöstä
  • SEO/SEM-osaaminen
  • Hyvä Google Analytics -osaaminen

Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja osaat arvioida suullisen ja kirjallisen viestinnän vaikuttavuutta. Uskomme että viihdyt tässä työtehtävässä, jos nautit jatkuvasta itsesi kehittämisestä, etkä halua mennä sieltä mistä aita on matalin. Olet luonteeltasi energinen, positiivinen ja itseohjautuva. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia sekä priorisoimaan järkevästi paineenkin alla.

Edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla tukemassa markkinoinnin avulla Suomen johtavien verkkokauppojen menestystarinoita. Kykenet löytämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat maksimaalisen takaisinmaksun asiakasyrityksille. Olet kiinnostunut laajentamaan markkinoinnin toimintaa ja hankkimaan aktiivisesti uusia asiakkaita. Saat taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi.

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.

Yhteyshenkilö(t)

Jarmo Krohns
jarmo@lamia.fi
+358 50 569 6043

Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@lamia.fi 31.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.