(Poistunut julkaisusta)

Marketing Business Partner, Digital Talent Solutions
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia kohderyhmänä digi- ja kehitysprojektien parissa työskentelevät ammattilaiset ja yritykset.

IT-alalla on käynnissä kiivas ja kompleksinen taistelu osaajista. Barona IT tekee tuosta taistelusta helppoa paitsi yksilöille, myös yrityksille. Kehitämme asiakasyritystemme liiketoimintaa löytämällä osaajia digi- ja kehitysprojekteihin sekä pitkiin työsuhteisiin. Samaan aikaan kohtaamme yksittäiset osaajat yksilöinä ja tarjoamme verkostostamme juuri heille kiinnostavia työtehtäviä.

Me uskomme, että tässä yhtälössä markkinoinnillisella osaamisella on valtava merkitys. Tässä kohtaa sinä toivottavasti astut kuvaan, ja olet pian osa tiimiämme!

Isoja haasteita & kansainvälinen ympäristö

Tehtäväsi on rakentaa liiketoiminnan markkinointia kokonaisvaltaisesti – ymmärrät strategiaa ja viet siitä kumpuavat ideat käytäntöön saakka. Teet tiiviistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin kanssa ja autat heitä rakentamaan markkinoinnillisia konsepteja eri kohderyhmille. Fiilistä jo tehdyistä tai työn alla olevista konsepteista ja meistä ylipäänsä saat mm. seuraavilta sivuilta: northstarjobs.io, gamesjobs.fi ja barona.fi .

Mitä sitten teet käytännössä työpäivien aikana? Ideoit, analysoit, organisoit, suunnittelet ja toteutat. Työssäsi rakennat asiakaslähtöistä ja kiinnostavaa inbound-markkinointia, joka tuottaa liidejä niin b2b- kuin b2c -puolellakin. Tuotat itsenäisesti mielenkiintoista sisältöä sekä autat asiantuntijoitamme sisällöntuotannossa. Osaat hyödyntää tehokkaasti digitaalisia kanavia ja sosiaalista mediaa sisältöjen jakeluun.

Etsit myös jatkuvasti uudenlaisia keinoja haluttujen kohderyhmien tavoittamiseen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen. Osaajien tavoittaminen on todella vaikeaa ja uuden työpaikan myyminen vielä vaikeampaa. Työssä sinun tulisi ymmärtää, mikä tekee yrityksestä erityisen, kenelle se sopii ja miten tämä kannattaisi kommunikoida.

Haemme henkilöä, joka nauttii suunnittelemansa asian itse toteuttamisesta – ellei ole järkevämpää ostaa ulkopuolelta. Olet itse oman työsi projektipäällikkö ja paras asiantuntija. Baronan työkulttuuri kiteytyykin juuri sanoihin vapaus ja vastuu – osaamiseesi, työpanokseesi ja näkemykseesi luotetaan. Toki haastamme sinua perustelemaan ratkaisujasi, kuten töissä kuuluu, ja odotamme sinun myös haastavan takaisin.

Työtehtäväsi sisältö tarkentuu oman osaamisesi ja vahvuuksiesi myötä, joten hae ihmeessä ja kerro meille mitä osaamista toisit tiimiimme ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä.

Intoa ja tukea muilta baronalaisilta

Pääset mukaan Barona IT:n kovaa vauhtia kansainvälistyvään, sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Barona IT:n porukkaan pääset myös tutustumaan videon merkeissä klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://www.youtube.com/watch?v=xf7ppyYbERk

Joka viikko tapaat myös Baronan muita markkinointiosaajia, joiden kanssa voit sparrata paitsi omia projektejasi, myös pohtia yhdessä, mihin Baronan koko markkinointia tulisi kehittää.

Mitä me odotamme ja tarjoamme?

Jotta pärjäät ja itse viihdyt tehtävässä, tulee sinulla olla näkemystä – ja rohkeutta tuoda se esiin. Tehtävässä et voi odotella toimeksiantoja, vaan sinun tulee aktiivisesti itse miettiä, miten ratkaiset liiketoiminnallisia haasteita tai tavoitat hakijat paremmin. Mutta ei huolta, tiimipelaajien joukossa et jää haasteissa yksin!

5+1 asiaa, joilla onnistut nappaamaan tämän työn:

• Työhön soveltuva koulutus ja kokemus digitaalisesta markkinoinnista

• Puhut ja tuotat sisältöä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsia pääset treenaamaan Tukholman toimistolla.

• Hyvä tuntemus digitaalisen markkinoinnin kanavista sekä niiden käyttöön liittyvistä työkaluista ja näkemystä näiden hyödyntämismahdollisuuksista tulevaisuudessa

• Kokemus inbound-markkinoinnista katsotaan eduksi

• Digimarkkinoinnissa tarvittavien työkalujen käyttökokemus katsotaan eduksi (tarvitset näitä työssäsi): mm. Wordpress, Google Analytics, Google Adwords, Hubspot, Adobe-ohjelmistot, PowerPoint, GoToWebinar.

• Eduksi katsotaan myös kokemus pyrotekniikan käytöstä rekrytointimarkkinoinnin keinona (vitsi).

Työkokemusvuosien määrää tärkeämpää on halusi oppia uutta ja kehittyä. Saat vahvan tuen tekemiseen ja uuden oppimiseen liiketoiminnalta sekä Baronan muilta markkinoinnin huippuosaajilta.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä.

Kysy lisää tehtävästä Henriltä (040 541 9909, henri.pynnonen(at)barona.fi) pe 5.10 klo 16-17, ke 10.10 klo 8-9 tai to 11.10. klo 15.30-17 tai laita hakemusta suoraan tulemaan.