(Poistunut julkaisusta)

Marketing Automation Specialist
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme nyt Marketing Automation Specialistia Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden Markkinointi ja asiakasviestintä -organisaatioon Helsinkiin.

MARKETING AUTOMATION SPECIALIST

Tässä tehtävässä vastaat

Tehtävässä pääset mukaan kehittämään OP:n dataohjautuvaa markkinointia markkinointiautomaation keinoin. Vastaat dialogien ja kohderyhmien rakentamisesta markkinointiautomaatiojärjestelmään, kohderyhmien ja toimenpiteiden testauksesta sekä datan oikeellisuudesta liiketoimintojen tarpeiden mukaisesti.

Vastaat markkinointiautomaatioon liittyvästä operoinnista sekä kohderyhmien analysoinnista ja tuottamisesta. Teet dataan pohjautuvia suosituksia toimenpiteiden kehittämiseksi ja hyödynnät dataa markkinointiautomaation optimoinnissa. Mahdollisiin virhetilanteisiin liittyvät selvitykset ovat myös osa tehtävänkuvaasi. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti.

Mitä odotamme sinulta

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta markkinointiautomaation järjestelmästä (esim. SQL-, SAS- ja Teradata-ympäristöissä)
 • Kokemusta kohderyhmien luomisesta markkinoinnin tarpeisiin
 • Näyttöjä asiakasdatan analysointi- ja käsittelyosaamisesta
 • Kokemusta työskentelystä digitaalisen markkinoinnin eri kanavien kanssa
 • Analytiikkatyökalujen osaamista
 • Itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Suunnittelu-, organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
   

Katsomme eduksesi

 • Vahva SQL-osaaminen
 • Pankkiliiketoiminnan tunteminen
 • Kokemuksen agile-toimintamallissa työskentelystä
   

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan edelleen kehitykseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä, ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 6.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 23.11. klo 10-11 tai ke 25.11. klo 13.30-14.30, tai ti 1.12. klo 14.30-15.30 Satu Ala-Tauriala, puh. 050 372 5484 tai satu.ala-tauriala (a) op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.