(Poistunut julkaisusta)

Marketing Automation Specialist
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

MARKETING AUTOMATION SPECIALIST

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme nyt Marketing Specialistia Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden Markkinointi ja asiakasviestintä -organisaatioon Helsinkiin.

Tässä tehtävässä vastaat

Tehtävässä pääset mukaan kehittämään OP:n dataohjautuvaa markkinointia markkinointiautomaation keinoin. Vastaat dialogien ja kohderyhmien rakentamisesta markkinointiautomaatiojärjestelmään, kohderyhmien ja toimenpiteiden testauksesta sekä datan oikeellisuudesta liiketoimintojen tarpeiden mukaisesti.

Vastaat markkinointiautomaatioon liittyvästä operoinnista sekä kohderyhmien analysoinnista ja tuottamisesta. Teet dataan pohjautuvia suosituksia toimenpiteiden kehittämiseksi ja hyödynnät dataa markkinointiautomaation optimoinnissa. Mahdollisiin virhetilanteisiin liittyvät selvitykset ovat myös osa tehtävänkuvaasi. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti.

Mitä odotamme sinulta

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta markkinointiautomaation järjestelmästä (esim. SQL-, SAS- ja Teradata-ympäristöissä)
 • Kokemusta kohderyhmien luomisesta markkinoinnin tarpeisiin
 • Näyttöjä asiakasdatan analysointi- ja käsittelyosaamisesta
 • Kokemusta työskentelystä digitaalisen markkinoinnin eri kanavien kanssa
 • Analytiikkatyökalujen osaamista
 • Itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Suunnittelu-, organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Katsomme eduksesi

 • Vahva SQL-osaaminen
 • Pankkiliiketoiminnan tunteminen
 • Kokemuksen agile-toimintamallissa työskentelystä

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan edelleen kehitykseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 31.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.7. klo 10-11, 9.7. klo 14-15 ja 13.7. klo 9-10 Satu Ala-Tauriala, puh. 050 372 5484 tai satu.ala-tauriala@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.