(Poistunut julkaisusta)

Marketing Automation Specialist, yritysasiakkaiden pankkipalvelut
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Marketing Automation Specialistia tekemään yritysasiakkaiden pankkitoiminnan markkinointia ja asiakasviestintää Helsingissä.

Tässä tehtävässä vastaat

Tehtävässä pääset mukaan rakentamaan OP:n dataohjautuvaa markkinointia, asiakkuuden hoitomalleja ja liidien hankintaa. Vastaat dialogien, sisältöjen ja kohderyhmien toteutuksesta ja optimoinnista markkinoinnin automaatiotyökaluilla.

Innostut monikanavaisten asiakaspolkujen rakentamisesta ja asiakaslähtöisestä ajattelusta. Teet dataan pohjautuvia suosituksia toimenpiteiden kehittämiseksi. Jatkuva parantaminen motivoi sinua: haet aktiivisesti keinoja parantaa tuloksia ja haluat myös kehittyä omassa työssäsi. Sinulla on intoa oppia uutta, uskallusta yrittää ja tehdä uusia asioita ensimmäistä kertaa. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan yritysasiakkaiden myynnin kasvattaminen ja parhaan asiakaskokemuksen rakentaminen.

Mitä odotamme sinulta

 • Vähintään kahden vuoden kokemus markkinoinnin automaation työkaluista
 • Näyttöjä dialogien rakentamisesta markkinoinnin automaation työkaluilla
 • Kokemusta asiakasdatan monipuolisesta hyödyntämisestä markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen
 • Osaamista digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta eri kanavissa
 • Analytiikkatyökalujen osaamista
 • Itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Suunnittelu- ja priorisointitaitoja
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Katsomme eduksesi

 • Adobe Marketo-osaaminen
 • CRM-työkalujen osaaminen
 • Ymmärrys myynnin ja markkinoinnin ekosysteemin rakentamisesta, erityisesti teknologian näkökulmasta
 • Ketterien toimintatapojen tunteminen

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan yritysasiakkaiden digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä, ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 15.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 4.12. klo 12-14 ja to 10.12. klo 14-16 Kirsti Vettenranta, puh. 040-7043172.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.