(Poistunut julkaisusta)

Marketing Assistant, osa-aikainen, Suominen Oyj, Helsinki
Suominen Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Oletko valmis hyödyntämään aktiivista sekä luovaa työskentelyotettasi mielenkiintoisten markkinoinnin tehtävien parissa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä markkinajohtajan asemassa olevassa kansainvälisessä yrityksessä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Marketing Assistant Suominen Oyj:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Suominen Oyj:lle Marketing Assistantia maaliskuun 2020 loppuun saaakka kestävään määräaikaiseen sijaisuuteen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Suomiselle. Viikottaiset työtunnit ovat joustavasti tilanteen mukaisesti 7,5-37,5h viikossa. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkosopimukselle. 

Marketing Assistantin roolissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten markkinoinnin työtehtävien parissa. Tehtävässä pääset osallistumaan muun muassa messujen järjestämiseen sekä sisäisten tapaamisten ja tapahtumien koordinointiin Suomisen kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi olet myös tiiviisti mukana markkinontitiimin kanssa markkinointimateriaalien tuottamisessa osallistumalla asiakkaille suunnatun uutiskirjeen sisällön tuotantoon ja sen visualisointiin. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua intressiesi ja osaamisesi puitteissa muihin markkinoinnin tehtäviin. Työtehtävä sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä Suomisen viihtyisissä työtiloissa, jossa työskentelet huippukollegoiden kanssa. Tehtävä sopii hyvin sekä vielä opiskelevalle että valmistuneelle henkilölle!

Pääasialliset tehtävät

  • Markkinointimateriaalien sisällön luominen ja visualisointi
  • Sisäisten tapahtumien ja tapaamisten koordinointi
  • Muut markkinoinnin avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

  • Sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa
  • Soveltuvia opintoja, esim. AMK opinnot markkinoinnista
  • Proaktiivista ja rohkeaa työotetta ja kykyä tarttua omatoimisesti tehtäviin

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta markkinoinnin tehtävistä
  • Mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä
  • Kannustavan työyhteisön, jossa on mahdollista kehittää osaamistaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.